Grammy Awards 2011
|
|
[SICH]_FimA | Дата: Вторник, 2011-02-15, 15:47 | Сообщение # 1 |
Старшина казачьей сотни
Статус: Offline |
Вирішив створити цю тему, адже така подія в світі музики не повинна минути незаміченою нами)) Добавлено (2011-02-15, 15:47) --------------------------------------------- Отже, найбільшу кількість "грамофончиків"(5!!!) отримала мало кому відома група "Lady Antebellum", яка виступає в стилі кантрі. http://www.youtube.com/watch?v=UZFSlL6vfCA&feature=related Найкращою рок-групою визнаний британський колектив "Muse" http://www.youtube.com/watch?v=irf_OZ636pc Найкращим молодим виконавцем, на зло всім малолэткам, став не Jastin Beeber, а знову ж таки нікому невідома співачка...(мля сам забув як звати) Особисто для мене найбільшим розчаруванням став Eminem, який був представлений 10! номінаціях, а отримав тільки дві премії Grammy. Але його виступ в творчому тріо з Dr.Dre та Skylar Grey ,був найкращим того вечора. http://www.youtube.com/watch?v=Y8ZvEx8pjlo
Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою.(с) С. Бандера
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-02-16, 08:26 | Сообщение # 2 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) Отже, найбільшу кількість "грамофончиків"(5!!!) отримала мало кому відома група "Lady Antebellum", яка виступає в стилі кантрі. Я такое невывожу и грамофон им бы не дал Я вообще за Grammy не слежу но такие как Muse меня не удивили Quote (|SICH|_FimA) Особисто для мене найбільшим розчаруванням став Eminem, який був представлений 10! номінаціях, а отримав тільки дві премії Grammy. Але його виступ в творчому тріо з Dr.Dre та Skylar Grey ,був найкращим того вечора. А это трио огорчило взяв лишь 2,это действительно лучшее выступление вечера
Если вам нечего делать, то не надо делать это здесь!!!
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-02-16, 18:34 | Сообщение # 3 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|ICE) Я вообще за Grammy не слежу но такие как Muse меня не удивили Я до Grammy про таку групу навіть не чув, але музика дуж сподобалась)))) Quote (|SICH|ICE) А это трио огорчило взяв лишь 2,это действительно лучшее выступление вечера Ну Ріанна так лажала, шо з Скайлер Грей навіть нєфіг рівняти. Там і вокал і емоції. Що на живо то живо, спору нема. Ну Емінем то МЕГА МЕН. Всі зустрічали стоя і реп читав відповідно. Кайф))) А в Lady Antebellum норм музон, такий позитивний)))).Депресняк в секунду відганяє ))))
Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою.(с) С. Бандера
|
|
| |
[SICH]_PROWLER | Дата: Четверг, 2011-02-17, 00:53 | Сообщение # 4 |
Король
Я как-то даже и не слышал о таком событии Надо будет завтра послушать этот Muse.
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають.
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Четверг, 2011-02-24, 22:28 | Сообщение # 5 |
Король
http://vkontakte.ru/video29511676_159219449
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Пятница, 2011-02-25, 20:39 | Сообщение # 6 |
Старшина казачьей сотни
Ем знову показав шо круче за нього тільки варені яйця..)))
|
|
| |
[SICH]_PROWLER | Дата: Вторник, 2011-03-01, 10:38 | Сообщение # 7 |
Король
Quote (|SICH|ICE) http://vkontakte.ru/video29511676_159219449 Фе. Я такое не люблю.
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають.
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Вторник, 2011-03-01, 19:25 | Сообщение # 8 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|_PROWLER) Фе. Я такое не люблю. Хех... ПЕНСІЯ)))))
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-03-02, 01:15 | Сообщение # 9 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) Хех... ПЕНСІЯ))))) Серега рок полюбляет)
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-03-02, 07:46 | Сообщение # 10 |
Старшина казачьей сотни
Та я тож слухаю рок)))), а з репу тільки Емінема))))).
|
|
| |
|
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-03-02, 20:23 | Сообщение # 12 |
Старшина казачьей сотни
Ти думаєш якщо я слухаю рок і реп то я не слухаю української музики!!!!!!!!!!!! Ооооо.... ти глибоко помиляєшся. Скільки ти знаєш народних пісень чи стрілецьких? Думаю ти про ці пісні говориш "українські", а не галіму українську попсу(((((. І націоналізм проявляється не в слуханні музики і викриканні пронаціоналістичних гасел, як дехто робить, а в діях, поведінці і складу розуму. Я думаю ти знаєш про що я адже ти зі Львова і це повинно бути в тебе в крові.
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Среда, 2011-03-02, 21:15 | Сообщение # 13 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_FimA) Ти думаєш якщо я слухаю рок і реп то я не слухаю української музики!!!!!!!!!!!! ти виключення Quote (|SICH|_FimA) Скільки ти знаєш народних пісень чи стрілецьких? на память не багато а по назвах трохи знаю Quote (|SICH|_FimA) Думаю ти про ці пісні говориш "українські", а не галіму українську попсу((( звісно! Quote (|SICH|_FimA) І націоналізм проявляється не в слуханні музики і викриканні пронаціоналістичних гасел, як дехто робить, а в діях, поведінці і складу розуму. правильно мислиш.я сказав за націоналізм через те,що дехто з сокланів,особливо АЙС дуже любе зразу підколювати мене на цьому..
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-03-02, 22:10 | Сообщение # 14 |
Король
Quote (|SICH|DicH) правильно мислиш.я сказав за націоналізм через те,що дехто з сокланів,особливо АЙС дуже любе зразу підколювати мене на цьому.. я такой но есть на это обьяснение-ты как начнешь заворачивать на эту тему,так что извини а народные песни мне нравятся,под мутнячек и капусточку ух как завываю
|
|
| |