Покидаю клан.
| |
Volme | Дата: Среда, 2008-05-21, 14:19 | Сообщение # 26 |
Виконт
Статус: Offline |
и нубыв набирають.ъм абы по быльше Добавлено (2008-05-21, 2:19 Pm) --------------------------------------------- и нубыв набирають.ъм аб по бильше
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Среда, 2008-05-21, 20:03 | Сообщение # 27 |
Король
Та врн нуби ще ті! Он ми з акаманом костьой вас подучім і підем проти Клана укаїна(якщо наш отаман непроти, гг), треба все ж таки приплив гравців в клан зробити, а то реально січ завісла одному положенні, і не туди і не сюди!
Тем, у кого нет тормозов, указатели не нужны!
|
|
| |
BIOHAZARD | Дата: Четверг, 2008-05-22, 23:03 | Сообщение # 28 |
Герцог
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Та врн нуби ще ті! Он ми з акаманом костьой вас подучім і підем проти Клана укаїна Quote (|SICH|Scorp|I|oN) треба все ж таки приплив гравців в клан зробити, а то реально січ завісла одному положенні, і не туди і не сюди! ага
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Суббота, 2008-05-24, 12:36 | Сообщение # 29 |
Эсквайр
Quote (|SICH|AveNGeR) ТИ хочеш сказати шо хтось із нашого клану сказав що клан російськитй ? Лол. Два голоси було, що січ - російський клан. Я мовчу про проголосовані варіанти російсько-український та українсько-російський. Quote (|SICH|AveNGeR) не знаю як там на півдні, я з заходу!!! У нас тут поголовно всі на укоаїнській !!! Нащо тоді казати Quote (|SICH|AveNGeR) ТИ знаєш я не бачу проблеми з мовою в нашій державі... ? Quote (|SICH|AveNGeR) Хто шо хоче той і робить ! Ну це само собою. Чи тебе таки іноді змушуються щось робить? Quote (|SICH|AveNGeR) даже перекладали, для пашки ! Пашка авторитет!Quote (|SICH|AveNGeR) після голосування тобі ніхто нічого не говорив Ще не вистачало щоб хтось щось сказав!! лол. Quote (|SICH|AveNGeR) Ну є така християнська віра, по моєму %БАБТИСТИ% чи як, вони дуже схожі на тебе, своїми тупорилими замашками Якщо на твою думку це відповідь, то можеш зоспокоїтись.
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Суббота, 2008-05-24, 13:35 | Сообщение # 30 |
Король
Млін, досить цих розборок! Пішов в інший клан то піздуй, і забудь сюди дорогу, заєбав!
|
|
| |
BIOHAZARD | Дата: Понедельник, 2008-05-26, 13:52 | Сообщение # 31 |
Герцог
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Млін, досить цих розборок! Пішов в інший клан то піздуй, і забудь сюди дорогу, заєбав!
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Понедельник, 2008-06-02, 15:03 | Сообщение # 32 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Млін, досить цих розборок! Пішов в інший клан то піздуй, і забудь сюди дорогу, заєбав! Ти знаєш, що кількість нецензурної лексики, яку вживає людина, обернено пропорційна її віку? Коли ж Україна позбудеться таких виродків?
|
|
| |
[SICH]CryStaL | Дата: Понедельник, 2008-06-02, 15:05 | Сообщение # 33 |
Маркиз
Мдаааааа... Ушел громко хлопнув дверью . Да и кстати никогда не любил националистов, фашистов и коммунистов.
- Лучшая подружка, за поясом пушка
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Понедельник, 2008-06-02, 15:08 | Сообщение # 34 |
Эсквайр
Quote (|Sich|_Ataman) националистов, фашистов и коммунистов Ти ставиш всі ці поняття в один асоціативний ряд?? Краще вже любити безкультурщину, неповагу до співрозмовника та небажання шукать істину у відносних речах.
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Понедельник, 2008-06-02, 17:15 | Сообщение # 35 |
Король
tmp_KO3AK ну і скільки ти думаєш мені років? недивлячись в мою анкету..
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Вторник, 2008-06-03, 10:27 | Сообщение # 36 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) скільки ти думаєш мені років? Духовно років з 12-13 дав би. А фізичний вік мене не цікавить.
|
|
| |
[-SKY-]brodiaga | Дата: Четверг, 2008-06-05, 14:10 | Сообщение # 37 |
Маркиз
Quote (tmp_KO3AK) Краще вже любити безкультурщину, неповагу до співрозмовника та небажання шукать істину у відносних речах. зна4ит ет всё про тебя
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Четверг, 2008-06-05, 20:10 | Сообщение # 38 |
Эсквайр
Quote (|-SKY-|brodiaga) зна4ит ет всё про тебя Обґрунтуй.
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Четверг, 2008-06-05, 21:41 | Сообщение # 39 |
Король
Козаче, заспокійся, ти зробив свій вибір, ми висловили свою думку, як демократи, вчися приймати критику... Quote (tmp_KO3AK) Духовно років з 12-13 дав би. А фізичний вік мене не цікавить. От так всіх фізичний вік не цікавить, чомусь особливо перед компом і біля нього, а ти поєднюй і фізичний вік, бо виглядає так наче ти його тільки перед компом не боїшся і строго все коментуєш, при чому ти і тут не правий, пішов в другий клан, то іди, але не треба розкритиковувати попередній клан і попередніх сокланівців, яких ти вважав друзями..."Чисто по пацанськи скажу так, це називається балаболити і виявляти неповагу".Скажу ще так, поважаю за націоналістичні настрої, але поступай як пацан в першу чергу, і враховуй фізичний вік.
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Пятница, 2008-06-06, 09:49 | Сообщение # 40 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Serega) Прогнал, такой клан променял, много потерял, что ушел, фууу ... - галимий вибор Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Пішов в інший клан то піздуй, і забудь сюди дорогу, заєбав! Ти це називаєш критикою? Quote (|SICH|Serega) не треба розкритиковувати попередній клан і попередніх сокланівців, яких ти вважав друзями Якби особисто мене не критикували, клан я б не чіпав. Я пояснив чому пішов. Я не стою на місці. Ви теж. Quote (|SICH|Serega) враховуй фізичний вік Навіщо? Від того, що ти даси "по морді" мені нічого не зміниться. Quote (|SICH|Serega) називається балаболити згоден з тобою. нікому нічого не дасть ця розмова. Quote (|SICH|Serega) ти його тільки перед компом не боїшся з яких причин боятись його? чи когось? *** Критика це не фрази типу "раз ти в інший клан, то ти виродок і т.д., вали звідси!!" Якщо когось і не поважаю, то тих, хто мене не поважає. До речі, здивувало, Сергій, коли на ГС ти не захотів поспілкуватись зі мною як з бійцем "України".
Сообщение отредактировал tmp_KO3AK - Пятница, 2008-06-06, 09:49 |
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Пятница, 2008-06-06, 16:14 | Сообщение # 41 |
Король
Quote (tmp_KO3AK) Ти це називаєш критикою? Здорова критика... Quote (tmp_KO3AK) Якби особисто мене не критикували, клан я б не чіпав. Я пояснив чому пішов. Я не стою на місці. Ви теж. Краще щось корисне вносити в те,що є , ніж рипатись від клану до клану...Це може призвести до зради, і така поведінка нагадує поведінку "криси", яка також бігає і "мичиться" то туда то сюда...Швидко перебігла, найшла щось корисне і дальше побігла,незважаючи нінащо. Quote (tmp_KO3AK) Навіщо? Від того, що ти даси "по морді" мені нічого не зміниться. Довести старшій людині в реальному світі щось важче,а жити треба в реальному світі,принаймні поєднювати цей з реальним. Quote (tmp_KO3AK) з яких причин боятись його? чи когось? Quote (tmp_KO3AK) з яких причин боятись його? чи когось? НЕ придирайся до слів, так робить людина яка постійно щось хоче довести, небачачи як при цьому втрачає друзів.Quote (tmp_KO3AK) Якщо когось і не поважаю, то тих, хто мене не поважає. До речі, здивувало, Сергій, коли на ГС ти не захотів поспілкуватись зі мною як з бійцем "України". ну 1 правильно. Я не пам`ятаю цього, можливо через те,що мене біля компа не було,або просто зайшов раз зіграти і все, і вийшов...Не знаю, на те були причини, повір, а виправдовуватись не буду.
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
BIOHAZARD | Дата: Воскресенье, 2008-06-08, 22:27 | Сообщение # 42 |
Герцог
Quote (|SICH|Serega) От так всіх фізичний вік не цікавить, чомусь особливо перед компом і біля нього, а ти поєднюй і фізичний вік, бо виглядає так наче ти його тільки перед компом не боїшся і строго все коментуєш, при чому ти і тут не правий, пішов в другий клан, то іди, але не треба розкритиковувати попередній клан і попередніх сокланівців, яких ти вважав друзями..."Чисто по пацанськи скажу так, це називається балаболити і виявляти неповагу".Скажу ще так, поважаю за націоналістичні настрої, але поступай як пацан в першу чергу, і враховуй фізичний вік. Quote (|SICH|Serega) Краще щось корисне вносити в те,що є , ніж рипатись від клану до клану...Це може призвести до зради, і така поведінка нагадує поведінку "криси", яка також бігає і "мичиться" то туда то сюда...Швидко перебігла, найшла щось корисне і дальше побігла,незважаючи нінащо. шукає сир? Але він безкоштовний в "мишоловці"...
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Понедельник, 2008-06-09, 10:40 | Сообщение # 43 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Serega) Краще щось корисне вносити в те,що є , ніж рипатись від клану до клану Пропозицію грати одночасно фактично ніхто не підтримав. Без цього щось робити далі малоефективно. Quote (|SICH|Serega) така поведінка нагадує поведінку "криси", яка також бігає і "мичиться" то туда то сюда...Швидко перебігла, найшла щось корисне і дальше побігла,незважаючи нінащо З щуром себе не порівнюю. Поясню на запропонованому тобою примітивному рівні. Щур тікає з корабля, щоб вижити. Я не гравець-одинак. А грати самому в клані не охоче бажаю. В 1000 ніхто з клану не шпіле (і навчити теж не пропонував). Quote (|SICH|Serega) Довести старшій людині в реальному світі щось важче Якщо ти не тямиш у темі розмови з цією людиною, то звісно. Quote (|SICH|Serega) НЕ придирайся до слів Та тут більшість так робить. Quote (|SICH|Serega) так робить людина яка постійно щось хоче довести якщо хтось щось хоче він це і робить Quote (|SICH|Serega) небачачи як при цьому втрачає друзів яке відношення друзів до цієї розмови??Quote (|SICH|Serega) Я не пам`ятаю цього, можливо через те,що мене біля компа не було,або просто зайшов раз зіграти і все, і вийшов...Не знаю, на те були причини, повір, а виправдовуватись не буду. На запитання відповідають, а не виправдовуються.
Сообщение отредактировал tmp_KO3AK - Понедельник, 2008-06-09, 10:41 |
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Вторник, 2008-06-10, 12:40 | Сообщение # 44 |
Новичек
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Я теж українець, але я не пішов в клан УКРАЇНА!!! тому що там люді які є дуже високої думки про себе і мені це не дужу подобається!!! доречі там в клані не лише українці!!! Як ти думаешь чому вони тебе зробили старостою??? тому що ти перейшов іншого клану і бо в тебе велике звання!!! вони навіть не дивляться на вміння гравців, вони дивляться на їхні звання!!! Я невисокої думки про себе! я думаю що мені ще вчитися і вчитися щоб стати добрим гравцем! Ми його поставили СТАРОСТОЮ не через його звання а через його вміння висловлювати добре свою думку! в клані на цей момент 4 іностранця і 30 українців в статуті написано що 80% клану повинні складати українці! народ що тут видкмуєте??? я 1 пригласив в клан і це був [SICH]BIOHAZARD !Quote (|SICH|AveNGeR) Ну і якщо лідер італьянець, то виходить що ваш клан обєднує людей які проживають на тереторії УКРАЇНИ,Я а не Українців... Ну і якщо я правильно розумію, виходить що ваш клан *міжнародний* я українець!просто тимчасово прживаю на території італіїДобавлено (2008-06-10, 12:40 Pm) ---------------------------------------------
Quote (Volme) и нубыв набирають.ъм абы по быльше неправда ми берем або активних або силних іграківQuote (|SICH|Scorp|I|oN) Та врн нуби ще ті! Он ми з акаманом костьой вас подучім і підем проти Клана укаїна(якщо наш отаман непроти, гг), треба все ж таки приплив гравців в клан зробити, а то реально січ завісла одному положенні, і не туди і не сюди! давай зіграєм 1 на 1 Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Млін, досить цих розборок! Пішов в інший клан то піздуй, і забудь сюди дорогу, заєбав! культурний чел!
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Среда, 2008-06-11, 00:18 | Сообщение # 45 |
Король
Quote (tmp_KO3AK) Щур тікає з корабля, щоб вижити. куди ти дінешся з підводної лодки? Quote (tmp_KO3AK) яке відношення друзів до цієї розмови?? в реальному житті... Quote (tmp_KO3AK) На запитання відповідають, а не виправдовуються. Будь ласка,прошу питання
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Среда, 2008-06-11, 09:52 | Сообщение # 46 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Serega) куди ти дінешся з підводної лодки? Ну раз СІЧ "підводна лодка", то й годі говорити! Quote (|SICH|Serega) в реальному житті... На жаль не зрозумів тебе. Ти маєш на увазі в залежності від того, як серйозно сприймати всемережжя? Quote (|SICH|Serega) Будь ласка,прошу питання Я з приводу Quote (tmp_KO3AK) До речі, здивувало, Сергій, коли на ГС ти не захотів поспілкуватись зі мною як з бійцем "України". . Я неправильно зрозумів слова. Quote (|SICH|Serega) виправдовуватись не буду Раз на це були причини. *** Припинемо ці "розборки". Окрім гону нічого не отримується. Коли йшов, то ніякими образами навіть не натякав. Про тебе, Сергій, гарної думки так і лишивсь. Атаман дещо здивував, ну а інші і так знають відношення.
Сообщение отредактировал tmp_KO3AK - Среда, 2008-06-11, 09:54 |
|
| |
[SICH]CryStaL | Дата: Четверг, 2008-06-12, 13:56 | Сообщение # 47 |
Маркиз
Если ты насчет моей неприязни к националистам. То странно что ты удивлен. Для меня не одно и тоже националист и патриот. Грубо говоря, здоровый национализм сродни здоровому эгоизму. Проблематика вопроса в том,что очень сложно бывает отделить зерна от плевел. Кстати имперская идея не обязательно является продолжением нездорового национализма. Пример - Российская империя. Правящий класс был настолько не национален\по сути\ и настолько поглощен наднациональными идеями\третий рим, панславянство и т.п.\,что о России как таковой никто толком и не думал - она просто была главным источником для поддержания империи. Что кстати наносит решающий удар по всем утверждением укр-шовинистов о "москальской тирании". Но это уже отдельная тема.
- Лучшая подружка, за поясом пушка
Сообщение отредактировал [Sich]_Ataman - Четверг, 2008-06-12, 14:18 |
|
| |
[SICH]Para9iseP | Дата: Четверг, 2008-06-12, 14:23 | Сообщение # 48 |
Герцог
Да ты историк..)
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Четверг, 2008-06-12, 14:36 | Сообщение # 49 |
Король
Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) культурний чел! О, теж мені обівався, в чаті такий гон пише, шо аж вуха в"януть! Quote (|SICH|Para9iseP) Да ты историк..) це точно...
|
|
| |
tmp_KO3AK | Дата: Пятница, 2008-06-13, 10:35 | Сообщение # 50 |
Эсквайр
Quote (|Sich|_Ataman) Для меня не одно и тоже националист и патриот Для мене теж. Але до фашизму і комунізму націоналізм не має ніякого відношення. Якось почув "Націоналіст - це патріот, що діє". Пам'ятаю, минулого літа був мітинг проти Херсонської облради щодо прийняття статусу російської як регіональної (це при тому що в Конституції такого поняття немає). Так ось серед мітингуючих (нас було до ста чоловік) скорше були націоналісти, аніж патріоти. Патріот ніколи не піде назад, а націоналіст завжди йде уперед.Добавлено (2008-06-13, 10:30 Am) ---------------------------------------------
Quote (|Sich|_Ataman) укр-шовинистов До речі в Херсоні шовіністів-росіян більше ніж українців. Та й взагалі шовінізм більш притаманний Росії, ніж Україні.Добавлено (2008-06-13, 10:35 Am) --------------------------------------------- *** Моя особиста думка: всі ці мовні проблеми в Україні пов'язані з вдалою русифікацією нашого народу. Але другою державною російська ніколи не стане в Україні. 5-мільйонний Киргизстан (єдина країна з колишнього СРСР, що прийняла статус російської як державної (у 2003-му)) тому підтвердження.
|
|
| |
|