Лига Чемпионов 2010-2011
|
|
|
|
[ZION]ICE | Дата: Воскресенье, 2011-03-13, 15:09 | Сообщение # 1 |
Король
Статус: Offline |
Шахте это конечно неподсилу но все же внес)))
Если вам нечего делать, то не надо делать это здесь!!!
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Воскресенье, 2011-03-13, 18:06 | Сообщение # 2 |
Старшина казачьей сотни
Шахтар рулить, но Барса виграє Лігу. Я ше сумнівався, но після матчу з Арсеналом, 80% шо Барса. До фіналу дойдуть або МЮ або Баварія. Добавлено (2011-03-13, 18:06) --------------------------------------------- Юхууу..... У Львові сьгодні небачене свято. Карпати-Шахтар1:0 на користь львівян!!!!!!!!!!!!!! Напевно шахтар на рослабоні після Роми хотів три очка взяти. НЕ ВИЙШЛО!!!!!!!!!!
Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою.(с) С. Бандера
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Воскресенье, 2011-03-13, 18:15 | Сообщение # 3 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) Юхууу..... У Львові сьгодні небачене свято. Карпати-Шахтар1:0 на користь львівян!!!!!!!!!!!!!! Напевно шахтар на рослабоні після Роми хотів три очка взяти. НЕ ВИЙШЛО!!!!!!!!!! Шахта наверно вторым составом вышла Им сейчас важна лига чемпионов а не украинский чемпионат))
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Воскресенье, 2011-03-13, 18:26 | Сообщение # 4 |
Старшина казачьей сотни
Не такий вже і другий склад я тобі скажу, просто Карпати відіграли нп 200%, перебігали!! http://football.sport.ua/news/120474
Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою.(с) С. Бандера
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2011-03-14, 15:43 | Сообщение # 5 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_FimA) Юхууу..... У Львові сьгодні небачене свято. Карпати-Шахтар1:0 на користь львівян!!!!!!!!!!!!!! Напевно шахтар на рослабоні після Роми хотів три очка взяти. НЕ ВИЙШЛО!!!!!!!!!! не потрібно недооцінювати львів'ян відіграли реально дуже добре..молодці..аж видно було командний дух і свою гру. мене особливо запер момент коли коментатор сказав шо з Донецьку приїхали кілька тисяч вболівальників(в мене тоді очі на лоба вилізли) а коли я побачив їх сектор з дюєиною максимум людей то аж смішно стало ну а гол просто квітка..дуже гарний.Quote (|SICH|ICE) Шахта наверно вторым составом вышла biggrin Им сейчас важна лига чемпионов а не украинский чемпионат)) основним..якраз карпати не дуже основним вийшли в Карпатах новий голкіпер і цей нападник Лукас рішають
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Понедельник, 2011-03-14, 19:49 | Сообщение # 6 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|DicH) мене особливо запер момент коли коментатор сказав шо з Донецьку приїхали кілька тисяч вболівальників(в мене тоді очі на лоба вилізли) а коли я побачив їх сектор з дюєиною максимум людей то аж смішно стало Слід і їх відзначити. Не кожен може приїхати до Львова. Але з таким потужним фан-клубом як в Донецьку-і ця горстка вболівальників...... Мене тоже це здивувало. Quote (|SICH|DicH) ну а гол просто квітка..дуже гарний. Правда гарний!!!!! А кажуть тупий. Хех...Та Ігорко взагалі красавєц, такий прохід, чимось він мені нагадує легендарного Павела Недведа. Quote (|SICH|DicH) основним..якраз карпати не дуже основним вийшли 100% згоден. Небуло зі стартових хвилин Кузнєцова, Чечера, Зеньова, Кополовця, Тлумака. Худобяк не на зручній позиції грав. Чується рука хорошого тренера. Грамотно відключили фланги, і не давали розігрувати затяжні комбінації, які так любить Шахтар. Quote (|SICH|DicH) в Карпатах новий голкіпер і цей нападник Лукас рішають Воротар не дуже, чесно кажучи, На виходах нульовий. А іспанець дійсно знахідка для Карпат.
|
|
| |
|
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2011-03-15, 14:28 | Сообщение # 8 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_FimA) Слід і їх відзначити. Не кожен може приїхати до Львова. Але з таким потужним фан-клубом як в Донецьку-і ця горстка вболівальників...... Мене тоже це здивувало. декілька тисяч ну правда що до Львова не багато можуть приїхати..норм хлопці ні часу ні грошей не пошкодували.. + гріють серце 2 стяги повішані зліва до речі по ТВ жаль не показували..на сайті карпат наткнувся ось що наші виставили Добавлено (2011-03-15, 14:28) --------------------------------------------- П,С Хотів запитати..завжди цікавило! Віталько,ти ж вроді ходиш вболівати за свою команду?! можеш дати посилання чи сайт чи що де розміщені кричалки і заряди ваших вболівальників?! а то ніколи не доводилось чути..
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Вторник, 2011-03-15, 19:09 | Сообщение # 9 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|DicH) я буду кулаки тримати за гірників Вболівати будемо всі але виграє Барса Quote (|SICH|DicH) ось що наші виставили Таке тільки у Львові можуть зробити.
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Вторник, 2011-03-15, 20:14 | Сообщение # 10 |
Король
Quote (|SICH|DicH) П,С Хотів запитати..завжди цікавило! Віталько,ти ж вроді ходиш вболівати за свою команду?! можеш дати посилання чи сайт чи що де розміщені кричалки і заряди ваших вболівальників?! а то ніколи не доводилось чути. Честно Рома,даже и не знаю)))Я не такой ярый болельщик,езжу раз в пол года на футболл и то только на лигу европы или чемпионов-попить пиво и поорать ШАХТЕР!ШАХТЕР!ШАХТЕР!(бонально)
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Среда, 2011-04-06, 13:22 | Сообщение # 11 |
Маркиз
ща у нашых есть норм шансы, но есть огромное НО такое как барселона на пути у шартаря, ну и в принцыпе Брага ща тож нормально играэт, но эти чемприонаты очень не предсказуемые, разве ктот думал что шальке вломит интеру ещё и на выезде и ещё и с таким щётом О_О
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-04-06, 21:14 | Сообщение # 12 |
Старшина казачьей сотни
динамо виграє Лігу Європи відсотків 80. Може спартак. Шахтар Барсу не пройде, но хочеться побачити добротну гру)
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-04-06, 21:58 | Сообщение # 13 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) Шахтар Барсу не пройде, но хочеться побачити добротну гру) Шахте на выезде "тапки" думаю 3-1 а вот дома может произойти чудо Добавлено (2011-04-06, 21:58) --------------------------------------------- Мля что творится на поле,момент за моментом Адриано,айяйяй((((((
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-04-06, 22:36 | Сообщение # 14 |
Старшина казачьей сотни
вроді грають норм, но андріано маже, і голи тупі шо просто ппц((((((((((Шкода якщо не забьють на виїзді
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-04-06, 22:40 | Сообщение # 15 |
Король
на поле хаос начался игры во втором тайме от Шахты можно не ждать
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Среда, 2011-04-06, 22:46 | Сообщение # 16 |
Старшина казачьей сотни
надіємся на Генія Луческу. Мож настріляє по вухах і якраз заграють.....
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Среда, 2011-04-06, 23:32 | Сообщение # 17 |
Король
ВСЕ 5-1
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Четверг, 2011-04-07, 08:05 | Сообщение # 18 |
Старшина казачьей сотни
невже барса така непереможна.... ще коли було 3-1 думав-нехай хоч так, но не 5-1.....подивимось як динамо зіграэ...
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Четверг, 2011-04-07, 08:11 | Сообщение # 19 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) невже барса така непереможна.... ще коли було 3-1 думав-нехай хоч так, но не 5-1.....подивимось як динамо зіграэ... Барса лучшие а Шахта перепуганые,кроме Месси никого больше и не видели,по трое за ним бегали а фланги открытыми бросали за что и поплотились Можно назвать "синдром Арсенала"
Сообщение отредактировал [SICH]ICE - Четверг, 2011-04-07, 08:33 |
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Четверг, 2011-04-07, 20:50 | Сообщение # 20 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|ICE) перепуганые,кроме Месси никого больше и не видели 100% правда) як придурки бігали за одним челом. ппц...Добавлено (2011-04-07, 20:50) --------------------------------------------- ПРгнозуэмо результат матчу Динамо-Брага: я думаю 2-0 на користь киян.
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Пятница, 2011-04-08, 00:36 | Сообщение # 21 |
Король
Quote (|SICH|_FimA) ПРгнозуэмо результат матчу Динамо-Брага: я думаю 2-0 на користь киян. я думаю Динамо прикурит мой прогноз 2-1 в пользу Браги Но болеть буду за Динамо
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Пятница, 2011-04-08, 07:35 | Сообщение # 22 |
Старшина казачьей сотни
І так: результат 1-1.... Динамівці самі собі забили гол..... В середині 2 тайму вилучили Шеву...Після цього команда пішком відходила до кінця матчу...
|
|
| |
[ZION]ICE | Дата: Пятница, 2011-04-08, 08:36 | Сообщение # 23 |
Король
Все хорошо несчитая что я опять дни попутал.))))они уже сыграли а я отписую прогнозы
|
|
| |
[SICH]_FimA | Дата: Пятница, 2011-04-08, 21:38 | Сообщение # 24 |
Старшина казачьей сотни
Quote (|SICH|ICE) Все хорошо несчитая что я опять дни попутал.))))они уже сыграли а я отписую прогнозы ухааа..... загублений прям))))
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Вторник, 2011-04-12, 19:48 | Сообщение # 25 |
Маркиз
да не ожидал я такой игры от укр команд шахтар слишком много пропустили и нету реализации а динамо есть динамо чёт я и думал что не продут они брагу, брага ща у ся в поряде играет так что ответный матч бут напряженным
|
|
| |