Война с UKRAINE
|
|
DaNiL | Дата: Понедельник, 2008-09-22, 21:58 | Сообщение # 1 |
Эсквайр
Статус: Offline |
Сижу я на ГС и вдруг нестого, нессего [ukrain]LUBYMIR пишет: "Я вам об"являю войну,перелай главе!"
http://softing.moy.su/ - мой сайт, заходите плиз,не пожелеете!
|
|
| |
[XN]Vaxtang_GORGOSAL | Дата: Понедельник, 2008-09-22, 22:23 | Сообщение # 2 |
|
МИЛО а ЧЕ Украинцы с украинцами будут воевать??
|
|
| |
foyevtsov | Дата: Понедельник, 2008-09-22, 23:04 | Сообщение # 3 |
Новичек
А чо, клан на клан, прикольно :). Заодно і потренуватись не завадить і зі своїми, так би мовити.
Якби ж то знаття ...
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Понедельник, 2008-09-22, 23:05 | Сообщение # 4 |
Новичек
[SICH]DaNiL, Якщо надалі буде хтось тобі таке писати не звиртай уваги. Це один урод , ні навіть не один під моїм ніком уроди заходять і починають флудити на гс і обявляти війни і нищити репутацію клану. кароче нема ніякої війни! я перший раз про війну почув від вашого соклана...Добавлено (2008-09-22, 11:05 Pm) ---------------------------------------------
Quote (|XN|Vaxtang_GORGOSAL) А чо, клан на клан, прикольно :). Заодно і потренуватись не завадить і зі своїми, так би мовити. можна влаштувати турнірчик між українськими кланми) це би було класно на мою думку)
|
|
| |
[UiS]_13_KARAT | Дата: Вторник, 2008-09-23, 00:26 | Сообщение # 5 |
Пользователь
Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) Якщо надалі буде хтось тобі таке писати не звиртай уваги. Це один урод , ні навіть не один під моїм ніком уроди заходять і починають флудити на гс і обявляти війни і нищити репутацію клану. кароче нема ніякої війни! я перший раз про війну почув від вашого соклана... ДА Я ВИДЕЛ ЕГО ))) И НЕ РАЗ
|
|
| |
foyevtsov | Дата: Вторник, 2008-09-23, 09:25 | Сообщение # 6 |
Новичек
Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) можна влаштувати турнірчик між українськими кланми) це би було класно на мою думку) Турнірчик - це "тєма". Давайте голосувати? Хоч я і не основний склад клану, але я підтримую ідею. Це класне тренування!
Якби ж то знаття ...
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Вторник, 2008-09-23, 10:09 | Сообщение # 7 |
Король
Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) я перший раз про війну почув від вашого соклана... шо за хня?! хто тобі війну об явив любомир?! а?! м?! Для когось це вилізе боком... Quote (foyevtsov) Quote (qn|UKRAINA|LUBOMYR/qn)uzqможна влаштувати турнірчик між українськими кланми) це би було класно на мою думку)/uzq/uzquote Турнірчик - це "тєма". Давайте голосувати? Хоч я і не основний склад клану, але я підтримую ідею. Це класне тренування! хз... можна було б... але я вже знаю результат цього... і тому я ПРОТИ... це може погано вплинути на репутацію клану, якщо клан україна нас виграє... і це може вплинути на приріст нових бійців в клан... Ми ще не занадто готові щоб проводити турнір... Хто зі мною згоден - підніміть руку
Тем, у кого нет тормозов, указатели не нужны!
|
|
| |
MaxWell | Дата: Вторник, 2008-09-23, 10:22 | Сообщение # 8 |
Граф
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) шо за хня?! хто тобі війну об явив любомир?! а?! м?! Объясню ситуацию! Вчера Данил сообщил мне и Коле, что Любомир ему вличку кинул мессагу об объявлении войны! Ну Коля и обратился за объяснением ситуации к Любомиру! На что тот ответил, что в первый раз об этом слышит! Все в порядке! Quote (|SICH|Scorp|I|oN) Хто зі мною згоден - підніміть руку Согласен!
Делай на войне то, что противник почитает за невозможное!
|
|
| |
DaNiL | Дата: Вторник, 2008-09-23, 17:45 | Сообщение # 9 |
Эсквайр
Сорри любимир я низнал , что есть такие паторочи!!!
http://softing.moy.su/ - мой сайт, заходите плиз,не пожелеете!
|
|
| |
[SICH]Cirko | Дата: Вторник, 2008-09-23, 19:05 | Сообщение # 10 |
Герцог
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) хз... можна було б... але я вже знаю результат цього... і тому я ПРОТИ... це може погано вплинути на репутацію клану, якщо клан україна нас виграє... і це може вплинути на приріст нових бійців в клан... Ми ще не занадто готові щоб проводити турнір... Хто зі мною згоден - підніміть руку может быть это и правильно....впринципи я согласен с этим...
"В конце концов человеку дана всего одна жизнь – от чего же не прожить ее как следует?" Джек Лондон
|
|
| |
foyevtsov | Дата: Вторник, 2008-09-23, 20:19 | Сообщение # 11 |
Новичек
Quote (|SICH|Scorp|I|oN) хз... можна було б... але я вже знаю результат цього... і тому я ПРОТИ... це може погано вплинути на репутацію клану, якщо клан україна нас виграє... і це може вплинути на приріст нових бійців в клан... Ми ще не занадто готові щоб проводити турнір... Хто зі мною згоден - підніміть руку Ой та ладно, що ви так занадто серйозно. Це, як на мене, не причина, а просто відмазка. Якщо слабкі - взаємо, що слабкі, якщо сильні - взаємо це. Всьому свій час, місце та свій стан речей. Моя власна думка, адміністрація форуму може її не поділяти звісно.
Якби ж то знаття ...
|
|
| |
[SICH]POD | Дата: Вторник, 2008-09-23, 20:53 | Сообщение # 12 |
Герцог
Лично я за небольшой турнирчик! На 2-3 вида опций, чтоб долго не играть!
От северных гор и до южных морей красная армия всех сильней! П***й что пушек и топлива мало, лопатой дадим мы врагу по е***у! Награды :
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Вторник, 2008-09-23, 23:30 | Сообщение # 13 |
Новичек
ну так я не говорю про тільки наші клани можна підключити ще парочку... і на яких опціях буде турнір?) якшо він буде)
|
|
| |
[UiS]_13_KARAT | Дата: Вторник, 2008-09-23, 23:53 | Сообщение # 14 |
Пользователь
я за турнир!!!!!!
|
|
| |
^CRASHER^ | Дата: Среда, 2008-09-24, 11:16 | Сообщение # 15 |
Король
[UKRAINA]LUBOMYR, ну це ми же вирішимо, мабудь буде Лями АОП, 1к 0пт, 5к 20-50пт... десь так...
Тем, у кого нет тормозов, указатели не нужны!
|
|
| |
[SICH]POD | Дата: Среда, 2008-09-24, 17:36 | Сообщение # 16 |
Герцог
Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) можна підключити ще парочку... тогда 99% что не доиграем. Даже только для 2х наших кланов надо будет устанавливать строгие правила, чтоб этот турин не разтянулся на полгода Quote (|SICH|Scorp|I|oN) 5к 20-50пт 50пт? О_О
От северных гор и до южных морей красная армия всех сильней! П***й что пушек и топлива мало, лопатой дадим мы врагу по е***у! Награды :
|
|
| |
MaxWell | Дата: Среда, 2008-09-24, 17:44 | Сообщение # 17 |
Граф
Quote (|SICH|POD) тогда 99% что не доиграем. Даже только для 2х наших кланов надо будет устанавливать строгие правила, чтоб этот турин не разтянулся на полгода Это точно!!! 100% согласен с Колей!!
Делай на войне то, что противник почитает за невозможное!
|
|
| |
[SICH]Cirko | Дата: Четверг, 2008-09-25, 19:13 | Сообщение # 18 |
Герцог
Короче я так понял ни о какой войне не может быть и речи...а про турнир у нас уже создана тема в випе...так что тема ...КловЗ
"В конце концов человеку дана всего одна жизнь – от чего же не прожить ее как следует?" Джек Лондон
|
|
| |