|
я готовлюся до здачі ЗНО
|
|
| BIOHAZARD | Дата: Понедельник, 2009-03-02, 21:43 | Сообщение # 1 |
Герцог
Статус: Offline |
Я вернусь літом. А зараз вибачайте часу не маю.
|
| |
| |
| [SICH]Serega | Дата: Понедельник, 2009-03-02, 21:54 | Сообщение # 2 |
Король
Здорова. Будемо знати. А якы екзамени здаэш і куди вступати будеш?
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец) 
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Вторник, 2009-03-03, 16:17 | Сообщение # 3 |
Герцог
Тести: 1.Українська мова та література 2.Математика Екзамени: 1.Історія України 2.Історія всесвітня(можливо) 3.Біологія(можливо)
|
| |
| |
| Infection | Дата: Вторник, 2009-03-03, 23:16 | Сообщение # 4 |
Герцог
Quote (|SICH|BIOHAZARD) Тести: 1.Українська мова та література 2.Математика Ну эт и я тоже буду здавать Quote (|SICH|BIOHAZARD) Екзамени: 1.Історія України 2.Історія всесвітня(можливо) 3.Біологія(можливо) Ого ну лан истории там ещё мона что то сообразить а ты чё типо в биологии шариш?Я например выбрал экзамены ОБЖ Физкультура а ещё один незнаю, но знаю точно что с Историей я недружу нискакой
|
| |
| |
| [ZION]ICE | Дата: Вторник, 2009-03-03, 23:52 | Сообщение # 5 |
Король
я сегодня заявку на тесты дал в последний день-успел
Если вам нечего делать, то не надо делать это здесь!!!
|
| |
| |
| [SICH]Serega | Дата: Среда, 2009-03-04, 00:08 | Сообщение # 6 |
Король
Quote (|SICH|(tp)Roberto) я сегодня заявку на тесты дал в последний день-успел :D Надо было неуспеть!
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец) 
|
| |
| |
| [ZION]ICE | Дата: Среда, 2009-03-04, 00:43 | Сообщение # 7 |
Король
злой ты Серега!)и потом год ждать?
|
| |
| |
| Infection | Дата: Среда, 2009-03-04, 00:49 | Сообщение # 8 |
Герцог
Quote (|SICH|(tp)Roberto) злой ты Серега!)и потом год ждать? Я сам ток сёдня чехлы собрал и писал ну тоесть уже вчера
|
| |
| |
| Ictorik | Дата: Среда, 2009-03-04, 16:16 | Сообщение # 9 |
Дворянин
Хех давай я за тебя историю здам=)Я в прошлом году из 200 балов 195 набрал=)
Лежачего не бют,а добивают!
|
| |
| |
| [ZION]ICE | Дата: Среда, 2009-03-04, 16:31 | Сообщение # 10 |
Король
Quote (|SICH|Ictorik) Хех давай я за тебя историю здам=)Я в прошлом году из 200 балов 195 набрал=) так вот почему у тебя ник такой
|
| |
| |
|
| Infection | Дата: Четверг, 2009-03-05, 08:42 | Сообщение # 12 |
Герцог
Quote (|SICH|BIOHAZARD) Ні в біології не дуже шарю, а історію - НЕНАВИЖУУУУУУУУУУУ!!!!! Взагалі то екзамени: один обов"язково (історія Укр.), і два на вибір (історія всесвітня, біологія). Але [SICH]Infection я вибрав це спец. для виправлення оцінок за рік, бо в мене за рік по історії буде 4!!! А по біології 6! Ясно
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Четверг, 2009-03-05, 16:14 | Сообщение # 13 |
Герцог
У мене оцінки не нижче 7 крім: Історії України - 4-6 (здавати обов"язково, бо клас гуманітарного профілю) Історії всесвітньої - 4-6 (здаватиму екзамен, щоб виправити на більшу оцінку, для покращення атестата) Біології - 6 (те саме що і по історії всесвітній) Хімії - 6 (буду списувать у дівчат, щоб виправити на більшу, тільки без шоколаду діла не буде)))) Взагалі то мені не подобаються гуманітарні предмети, у мене нахил на точні. А так взагалі оцінки нормуль.
|
| |
| |
| Infection | Дата: Четверг, 2009-03-05, 16:42 | Сообщение # 14 |
Герцог
Quote (|SICH|BIOHAZARD) У мене оцінки не нижче 7 крім: Історії України - 4-6 (здавати обов"язково, бо клас гуманітарного профілю) Історії всесвітньої - 4-6 (здаватиму екзамен, щоб виправити на більшу оцінку, для покращення атестата) Біології - 6 (те саме що і по історії всесвітній) Хімії - 6 (буду списувать у дівчат, щоб виправити на більшу, тільки без шоколаду діла не буде)))) Взагалі то мені не подобаються гуманітарні предмети, у мене нахил на точні. А так взагалі оцінки нормуль. Нифигасе у мня таких оценок и подавно небыло
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Четверг, 2009-03-05, 17:18 | Сообщение # 15 |
Герцог
А ще по нім.проф - 6 Quote (|SICH|Infection) Нифигасе у мня таких оценок и подавно небыло Та хренові в мене оцінки 
|
| |
| |
|
| Infection | Дата: Пятница, 2009-03-06, 08:41 | Сообщение # 17 |
Герцог
[SICH]BIOHAZARDЕсли я сфоткоя свои то лучше их некому и несмотреть
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Пятница, 2009-03-06, 15:32 | Сообщение # 18 |
Герцог
отож Quote (|SICH|Infection) Если я сфоткоя свои то лучше их некому и несмотреть не смущайся, я можу зробить прогноз
|
| |
| |
| Infection | Дата: Пятница, 2009-03-06, 16:07 | Сообщение # 19 |
Герцог
Quote (|SICH|BIOHAZARD) не смущайся, я можу зробить прогноз Ага ненадо
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Пятница, 2009-03-06, 16:09 | Сообщение # 20 |
Герцог
Quote (|SICH|Infection) Ага ненадо Треба прогноз Павла Глоби
|
| |
| |
| Infection | Дата: Суббота, 2009-03-07, 12:36 | Сообщение # 21 |
Герцог
Quote (|SICH|BIOHAZARD) Треба прогноз Павла Глоби
|
| |
| |
| [SICH]DicH | Дата: Суббота, 2009-03-07, 13:46 | Сообщение # 22 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|BIOHAZARD) Треба biggrin biggrin biggrin прогноз Павла Глоби biggrin biggrin biggrin ))))))))) Добавлено (2009-03-07, 1:40 Pm) --------------------------------------------- [SICH]Ictorik, Лучше за меня))) :D Добавлено (2009-03-07, 1:42 Pm) --------------------------------------------- Хотя я незнаю или мне еще прийдется историю здавать)...я хотел на любое что с компами связано,но у меня математика запущенная полностю...так мой прогноз что я поду на Англ.М. там надо англ.м укр.м и укр.л....а екзамены незнаю) Добавлено (2009-03-07, 1:46 Pm) --------------------------------------------- а еще.. у мен гуманитарный клас еще с какимто супер направлением)))) так что у меня 6 укр мов и 4 укр лит в неделю))...одним словом не отдохнеш....а училка еще и говорила что в 11 классе еще 1 литеру добавлят с более сложным материалом....я не знаю кто это сможет выдержать)) :D
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
Сообщение отредактировал [SICH]^StanOne^ - Суббота, 2009-03-07, 13:46 |
| |
| |
| Infection | Дата: Суббота, 2009-03-07, 22:41 | Сообщение # 23 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) а еще.. у мен гуманитарный клас еще с какимто супер направлением)))) так что у меня 6 укр мов и 4 укр лит в неделю))...одним словом не отдохнеш....а училка еще и говорила что в 11 классе еще 1 литеру добавлят с более сложным материалом....я не знаю кто это сможет выдержать)) :D Ого это ты чё в какомто лицее учишся?
|
| |
| |
| BIOHAZARD | Дата: Четверг, 2009-05-14, 22:51 | Сообщение # 24 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) а еще.. у мен гуманитарный клас еще с какимто супер направлением)))) так что у меня 6 укр мов и 4 укр лит в неделю))...одним словом не отдохнеш....а училка еще и говорила что в 11 классе еще 1 литеру добавлят с более сложным материалом....я не знаю кто это сможет выдержать)) Та хана Я сам в гуманытарному класі +ще профільні(гуманітарні звісно ж)  Добавлено (2009-05-14, 22:51) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|BIOHAZARD) Тести: 1.Українська мова та література 2.Математика Екзамени: 1.Історія України 2.Історія всесвітня(можливо) 3.Біологія(можливо) Поправка! Екзамени: Історія всесвітня -->> ОБЖД Біологія -->> Географія 
|
| |
| |
| Infection | Дата: Четверг, 2009-05-14, 23:22 | Сообщение # 25 |
Герцог
[SICH]BIOHAZARD, А вот терь у тя всё тоже самое что и я здаю
|
| |
| |