Рейтинг городов Украины
|
|
[SICH]Serega | Дата: Четверг, 2009-06-11, 18:22 | Сообщение # 1 |
Король
Статус: Offline |
http://focus.in.ua/society/43971 Поздравляю Роман, твой город первое место, а мой - третье!
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
|
Infection | Дата: Четверг, 2009-06-11, 22:14 | Сообщение # 3 |
Герцог
Да у моего города аж 32-место куль
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Четверг, 2009-06-11, 22:51 | Сообщение # 4 |
Виконт
Мой на 19))
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Четверг, 2009-06-11, 23:09 | Сообщение # 5 |
Король
Quote (|SICH|Infection) Да у моего города аж 32-место куль Quote (|SICH|^KanE^) Мой на 19))
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2009-06-14, 22:50 | Сообщение # 6 |
ПОМОЩНИК
[SICH]Infection, [SICH]^KanE^, а все говорят солнце,море Ялта,Крым...да какое!! воть едьте ко мне в Львов посмотреть на архитектуру,или к Сереге в музеи сходить!! :D Добавлено (2009-06-14, 22:50) --------------------------------------------- не везет тому,кто в СУДАКЕ живет и еще хотел сказать...у нас лучший район для проживания нашей организации,чем ваш)) ДоНы рулят
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
Сообщение отредактировал [SICH]DoN - Воскресенье, 2009-06-14, 22:50 |
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Воскресенье, 2009-06-14, 22:53 | Сообщение # 7 |
Король
Quote (|SICH|DoN) не везет тому,кто в СУДАКЕ живет и еще хотел сказать...у нас лучший район для проживания нашей организации,чем ваш)) ДоНы рулят Судьба)
|
|
| |
Infection | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 00:16 | Сообщение # 8 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) и еще хотел сказать...у нас лучший район для проживания нашей организации,чем ваш)) ДоНы рулят Незнаю как у вас у нас тоже нехило
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 08:06 | Сообщение # 9 |
Король
Quote (|SICH|Infection) Незнаю как у вас у нас тоже нехило Роман, ето типо он набиваеться к нам наверное)
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 13:03 | Сообщение # 10 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Serega) Судьба) никак иначе Quote (|SICH|Infection) Незнаю как у вас у нас тоже нехило biggrin ага я вижу)) у нас 1 и 3 место в рейтинге) а у вас 19 и 32)) ну сравни сынок Quote (|SICH|Serega) Роман, ето типо он набиваеться к нам наверное) незнаю...
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 13:22 | Сообщение # 11 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) ага я вижу)) у нас 1 и 3 место в рейтинге) а у вас 19 и 32)) ну сравни сынок ХА-ХА МИ НЕ ЗАЗДРИМО! У МЕНЕ В БАНКУ ЛЕЖИТЬ 1 000 000 000 $ ОТ ПРИЇДЕМО З РОМАНОМ ДО ВАС У МІСТО КУПИМО ЙОГО, ЯЗРОБЛЮ ДЕЯКІ ПЕРЕСТАНОВКИ І ТОДІ ВІН ВЖЕ НЕ БУДЕ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ !Добавлено (2009-06-15, 13:22) --------------------------------------------- ТІЛЬКИ В МЕНЕ РАХУНКИ ЗАМОРОЗИЛИ ТТОЖ ДОВЕДЕТСЯ ВАМ ТРОХИ ПОЧЕКАТИ ПОКИ Я ВСІ ГРОШІ ЗНІМУ)
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 14:36 | Сообщение # 12 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|^KanE^) ХА-ХА МИ НЕ ЗАЗДРИМО! угу....угу... Quote (|SICH|^KanE^) ОТ ПРИЇДЕМО З РОМАНОМ ДО ВАС У МІСТО КУПИМО ЙОГО, ЯЗРОБЛЮ ДЕЯКІ ПЕРЕСТАНОВКИ І ТОДІ ВІН ВЖЕ НЕ БУДЕ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ tongue tongue tongue ! да да...ти за 1 млрд баксів навіть мою вулицю не купиш ,а шо вже говорити про наш особня4ок ДоНовський?? Quote (|SICH|^KanE^) ТІЛЬКИ В МЕНЕ РАХУНКИ ЗАМОРОЗИЛИ ТТОЖ ДОВЕДЕТСЯ ВАМ ТРОХИ ПОЧЕКАТИ ПОКИ Я ВСІ ГРОШІ ЗНІМУ) ну десь так років зо сто.....не бійся за той час ми з Сержом будемо ДоНами)) і триматимемо "під оком" половину України..
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 15:12 | Сообщение # 13 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) да да...ти за 1 млрд баксів навіть мою вулицю не купиш ,а шо вже говорити про наш особня4ок ДоНовський?? Я ТВ БУДИНОК ВИКУПЛЮ ВИСЕЛЮ З НЬОГО ВСІХ ЛЮДЕЙ КРІМ ТЕБЕ І ЗАСЕЛЮ ТУДИ КИТАЙЦІВ)), А ЩЕ ЧОРНОШКІРИХ І ХАЙ ЖАРАТЬ БІЛЯ ТЕБЕ СІЛЬОДКУ, ТАМ ПОДИВИМОСЬ НА НА ТВОЄ *СОЛОДКЕ* ЖИТТЯ
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 16:35 | Сообщение # 14 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|^KanE^) Я ТВ БУДИНОК ВИКУПЛЮ ВИСЕЛЮ З НЬОГО ВСІХ ЛЮДЕЙ КРІМ ТЕБЕ І ЗАСЕЛЮ ТУДИ КИТАЙЦІВ)), А ЩЕ ЧОРНОШКІРИХ І ХАЙ ЖАРАТЬ БІЛЯ ТЕБЕ СІЛЬОДКУ, ТАМ ПОДИВИМОСЬ НА НА ТВОЄ *СОЛОДКЕ* ЖИТТЯ biggrin biggrin tongue tongue а ти взнай де я живу спочатку..даю приблизний адрес... м.Львів...дальше шукай Добавлено (2009-06-15, 16:35) --------------------------------------------- а якшо і зробиш,як планував,то я зроблю колонію Негрів,і найму китайців для охорони колонії)) буде дешева робоча сила
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 21:19 | Сообщение # 15 |
Король
Quote (|SICH|^KanE^) Я ТВ БУДИНОК ВИКУПЛЮ ВИСЕЛЮ З НЬОГО ВСІХ ЛЮДЕЙ КРІМ ТЕБЕ І ЗАСЕЛЮ ТУДИ КИТАЙЦІВ)), А ЩЕ ЧОРНОШКІРИХ І ХАЙ ЖАРАТЬ БІЛЯ ТЕБЕ СІЛЬОДКУ, ТАМ ПОДИВИМОСЬ НА НА ТВОЄ *СОЛОДКЕ* ЖИТТЯ А мы тебе тільки виселемо, але в антарктиду до пінгвінів)
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 22:03 | Сообщение # 16 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) а ти взнай де я живу спочатку..даю приблизний адрес... м.Львів...дальше шукай м.Львів, вулиця Франка ,, далі продовжувати?))) Я ж не казав вам що я в розвідці працюю! Добавлено (2009-06-15, 22:03) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|Serega) А мы тебе тільки виселемо, але в антарктиду до пінгвінів) Тільки сані чи лижі дайте, я там хоть покатаюсь!
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2009-06-15, 23:13 | Сообщение # 17 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Serega) А мы тебе тільки виселемо, але в антарктиду до пінгвінів) угу....будиш там в хокей с пингвинами гамать Добавлено (2009-06-15, 23:13) --------------------------------------------- Quote (|SICH|^KanE^) м.Львів, вулиця Франка ,, далі продовжувати?))) Я ж не казав вам що я в розвідці працюю! tongue tongue неправда..вулиця не Франка)) а Івана Франка)) :D ти давай будинок скажи який)) а то в мене вулиця тянеться на пів центру міста Quote (|SICH|^KanE^) Тільки сані чи лижі дайте, я там хоть покатаюсь! коньки дамо)) шоб в хокей пограв норм
Сообщение отредактировал [SICH]DoN - Понедельник, 2009-06-15, 23:13 |
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Вторник, 2009-06-16, 11:39 | Сообщение # 19 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) неправда..вулиця не Франка)) а Івана Франка)) ти давай будинок скажи який)) а то в мене вулиця тянеться на пів центру міста 21-23Добавлено (2009-06-16, 11:39) --------------------------------------------- Ну як вгадав?)
|
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Вторник, 2009-06-16, 14:28 | Сообщение # 21 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) ббудинок поки що)) а квартир багато)) Мої екстрасексорні можливості після вчорашноього пивка притупилися... хоча мені квартиру й не треба куди заселяти негрів з китайцями я вже знаю! Добавлено (2009-06-16, 14:28) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|DoN) ббудинок поки що майже ти точно оприділись який 21 чи 23 )) а квартир багато)) 21
|
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Вторник, 2009-06-16, 14:34 | Сообщение # 23 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) я навіть знаю як називаються твої екстрасенсорні здібності))) і це Вконтакте усьо побачив--- Дом Адрес: Львов, I.Franka, 21/13 Лычаковский р-н угумс вгадав, це моя стара сторінка 2чи 3 я зараз вконтакті не сиджу!!
|
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Вторник, 2009-06-16, 15:19 | Сообщение # 25 |
Виконт
Quote (|SICH|DoN) во бачиш який я екстрасенс ))
|
|
| |