Ваши вопросы и предложения
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 18:42 | Сообщение # 326 |
Граф
Статус: Offline |
Quote (|SICH|DoN) Ой не потрібно все на життя скидувати!..як говориться-"плохому танцору яйца мешают". Quote (|SICH|DoN) якщо погано розумієш державну мову,тоді ось! perevod.i.ua - юзай biggrin Я чудово розумію державну мову. А, от деяких людей які цією мовою висловлюються не дуже Quote (|SICH|DoN) я не говорив яку краще а яку гірше..я сказав що ти вважаєш за краще знати чуже,аніж своє wink Да? Не знал. Ну спасибо, что сказал
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 18:53 | Сообщение # 327 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) Я чудово розумію державну мову. А, от деяких людей які цією мовою висловлюються не дуже ти диви як защебетав Quote (|SICH|Force) Да? Не знал. Ну спасибо, что сказал виключи дурня Добавлено (2010-07-05, 18:53) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|Force) Я чудово розумію державну мову. А, от[деяких людей які цією мовою висловлюються не дуже Хіба після "А" кома ставиться?
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
DEMON | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 19:40 | Сообщение # 328 |
Граф
Quote (|SICH|_ak_VARAN) Подскажите лучше для чего "скроллинг" в настройках игры ????? wacko wacko Так и никто и не сказал !
Хотя и сладостен азарт По сразу двум идти дорогам, Нельзя одной колодой карт Играть и с Дьяволом, и с Богом... Дошёл до конца - иди дальше !!!
|
|
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 20:14 | Сообщение # 329 |
Граф
1
Сообщение отредактировал [SICH]Force - Понедельник, 2010-07-05, 20:15 |
|
| | |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 20:18 | Сообщение # 331 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) виключи дурня Я нікого і не включав навідміну від декого. Quote (|SICH|DoN) Хіба після "А" кома ставиться? Ромчіку, якщо в усіх твоїх постах немає помилок, то стьоб приймається. Якщо ні, то "Вбий себе" Quote (|SICH|_ak_VARAN) ак и никто и не сказал ! wacko Это скорость перемещения курсора мышки по экрану.
|
|
| |
^EXE^ | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 20:23 | Сообщение # 332 |
Just ДРУГ :)
Quote (|SICH|DoN) 1) а яке далекоглядність має відношення до міста? а ты всегда отвечаешь вопросом на вопрос? просто ты делаешь выводы обосновываясь только на свой город.
Ни кто не умрет девственником, жизнь всех поимеет! (с) Курт Кобейн
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 20:58 | Сообщение # 333 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) Я нікого і не включав навідміну від декого. від кого?! Quote (|SICH|Force) Ромчіку, якщо в усіх твоїх постах немає помилок, то стьоб приймається. Якщо ні, то "Вбий себе" ти мені умови не диктуй Quote (|SICH|Fanat) та блін закінчуйте цю суперечку, ато здаетьтя що ви не з одного дружнього клану а з двож воюючих це не суперечка,а бесіда Quote (^EXE^) а ты всегда отвечаешь вопросом на вопрос? просто ты делаешь выводы обосновываясь только на свой город. не "всєгда".. до чого тут моє місто? я роблю висновки,обгрунтовуючись переважно на факти.
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 22:07 | Сообщение # 334 |
Маркиз
скільки можна уже
|
|
| |
DEMON | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 22:15 | Сообщение # 335 |
Граф
Quote (|SICH|Fanat) скільки можна уже Да весело хлоп'ятам, не угомоняться ніяк !
Хотя и сладостен азарт По сразу двум идти дорогам, Нельзя одной колодой карт Играть и с Дьяволом, и с Богом... Дошёл до конца - иди дальше !!!
|
|
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 22:48 | Сообщение # 336 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) від кого?! В тебе є 3 спроби щоб відгадати Quote (|SICH|DoN) ти мені умови не диктуй biggrin Це не я диктую, а життя. Спершу дивись на свої помилки, а коли їх не буде можешь іншим на їх вказувати. Quote (|SICH|DoN) до чого тут моє місто? я роблю висновки,обгрунтовуючись переважно на факти. Щось ніхто цього не помічає. Quote (|SICH|_ak_VARAN) Да весело хлоп'ятам, не угомоняться ніяк ! biggrin biggrin biggrin Ну, а что? Писать нечего. Вон ждем пока Гена сделает новый раздел. Тогда будем там писать. Рома сразу же покажет нам свои познания в украинской литературе.
|
|
| |
^EXE^ | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 22:53 | Сообщение # 337 |
Just ДРУГ :)
Quote (|SICH|DoN) до чого тут моє місто? я роблю висновки,обгрунтовуючись переважно на факти. на факты своего города. Ты сидишь там, говоришь по укр и думаешь что так во всем мире. Дон, раззуй глаза! Мир не так прост как ты его видешь через свои розовые очки.
Ни кто не умрет девственником, жизнь всех поимеет! (с) Курт Кобейн
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 00:05 | Сообщение # 338 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) Це не я диктую, а життя. Спершу дивись на свої помилки, а коли їх не буде можешь іншим на їх вказувати. знов життя ну а на рахунок помилок то я прислухаюсь до твоєї поради Quote (|SICH|Force) Щось ніхто цього не помічає. можливо не там шукає? Quote (|SICH|Force) Ну, а что? Писать нечего. Вон ждем пока Гена сделает новый раздел. Тогда будем там писать. Рома сразу же покажет нам свои познания в украинской литературе. lollollollollol я взагалі то в літературі не дуже Quote (|SICH|Force) В тебе є 3 спроби щоб відгадати на нашій планеті Земля 6+млрд осіб і ти хочеш,щоб я вгадав з 3 спроб? мої шанси- 1/2000000000 Це круто Quote (^EXE^) на факты своего города. Ты сидишь там, говоришь по укр и думаешь что так во всем мире. по-перше я не думаю,а знаю! по-друге я ніколи не говорив що так як в моєєму місті так і в цілому світі. по-третє я не дивлюсь на світ "через рожеві окуляри" і бачу яка фігня твориться-бачу,що деякі люди боряться за своє "Я" а деякі просто "здаються" і живуть не своїм життям-життям,яке трактоване кимось,хто має владу,гроші і просто-напросто не цінує інших.Наша планета перетворюється в пекло і ведуть її туди самі ж люди.Причому більшість "не на тверезу голову"-одурманені лихоманкою гонитви за матеріальними цінностями.Всім цим шишкам інші люди лише для "статистики" і для власної вигоди..колись работоргівля була відкритою..а зараз цього не потрібно! люди,самі це не розуміючи і є рабами.. Мені до вподоби не змиритись і стати рабом,дивлячись і слухаючи всю брехливу пропаганду-особливо на ТВ,а хоч якось протистояти цій всій гадості! "Лиш боротись-значить жить" (с) Іван Франко Сьогодні ніхто майже не вважає моральні цінності важливими.Зараз світ,стосунки,взаємовідносини тримаються виключно на грошах.Люди настільки озвіріли,що не знають межі!.Їм вбивство-це розвага і прибуток..грабують,вбивають,винищують-лиш би загребти собі в кишеню побільше.. Дружба-зараз дружба це просто: сходити побухати покурити на пяну голову дурниць наговорити..А якщо прийде важка хвилина,то твій друг виявиться чи не останнім,хто тобі допоможе! Не важко вмерти за друга,але важко знайти такого друга,за якого можна вмерти!
|
|
| |
DEMON | Дата: Вторник, 2010-07-06, 00:30 | Сообщение # 339 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) Не важко вмерти за друга,але важко знайти такого друга,за якого можна вмерти! Гарні слова , ти мене розчулив !
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 00:37 | Сообщение # 340 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_ak_VARAN) Гарні слова , ти мене розчулив ! хоча для людей,які не знають що таке моральні цінності,ці слова нічого не варті <_<
|
|
| |
DEMON | Дата: Вторник, 2010-07-06, 07:46 | Сообщение # 341 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) хоча для людей,які не знають що таке моральні цінності,ці слова нічого не варті <_< [SICH]DoN, Звичайно, різні люди бувають, але я відчуваю, що у тебе душа філосовська з загостреним відчуттям справедливості та нац.гідності. Ти дуже все сприймаєш реально і войовничо, по-молодому. З часом ти можливо зрозумієш, що воно в реальному світі трішечки не так, як хотілося б, але ти мусиш пройти через це, як і всі проходять та в т.ч. і я через це пройшов, я ж тобі вже розповідав. З часом в тебе интереси зміняться, проблеми інші з'вляться, сім'я, діти. догляд за батьками і т.п.. І тобі, також прийдеться приймати рішення неадекватні і несправедливі одночасно, які б можливо ти би зараз трактував по іншому. І з друзями не все гаразд можливо є і буде, це гарантовано. І під дією обставин ти змушений будеш йти на перекір своєму сумлінню. Мені теж багато приходилось приймати рішень різних і брати на себе відповідальність, оскільки можеш собі уявити, що через "мене" за рік проходить близько 43 млн. грн. державних коштів, але стержень в людини видно одразу, гнилий він чи здоровий. І мені здається, точніше я переконаний, що він у тебе живий, але життя його трішечки підтеше. Головне, щоб ти був людиною в різних ситуаціях і я тобі цього бажаю !
Сообщение отредактировал [SICH]_ak_VARAN - Вторник, 2010-07-06, 07:49 |
|
| |
Force | Дата: Вторник, 2010-07-06, 09:59 | Сообщение # 342 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) я взагалі то в літературі не дуже happy А, зря. Давай начинай пока читать. Quote (|SICH|DoN) на нашій планеті Земля 6+млрд осіб і ти хочеш,щоб я вгадав з 3 спроб?мої шанси- 1/2000000000 Это слова неуверенного в себе человека. Пох шансы и все остальное. Надо верить в себя и делать Quote (|SICH|DoN) по-третє я не дивлюсь на світ "через рожеві окуляри" і бачу яка фігня твориться-бачу,що деякі люди боряться за своє "Я" а деякі просто "здаються" і живуть не своїм життям-життям,яке трактоване кимось,хто має владу,гроші і просто-напросто не цінує інших.Наша планета перетворюється в пекло і ведуть її туди самі ж люди.Причому більшість "не на тверезу Не можешь изменить мир, измени свое отношение к нему.
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 14:30 | Сообщение # 343 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_ak_VARAN) З часом ти можливо зрозумієш, що воно в реальному світі трішечки не так, як хотілося б воно не трішечки не так як хотілося б Quote (|SICH|_ak_VARAN) З часом в тебе интереси зміняться, проблеми інші з'вляться, сім'я, діти. догляд за батьками і т.п.. І тобі, також прийдеться приймати рішення неадекватні і несправедливі одночасно, які б можливо ти би зараз трактував по іншому. Звісно..любе діло потребує жертв..але є різні жертви і всі вони залишаються на совісті [SICH]_ak_VARAN, "Хто вріс корінням,той не зламається,хто має стержень,той не зігнеться" © Тартак- "Мій лицарський хрест" Quote (|SICH|_ak_VARAN) Головне, щоб ти був людиною в різних ситуаціях і я тобі цього бажаю ! Дякую. Quote (|SICH|Force) А, зря. Давай начинай пока читать. читаю,але рідко. Quote (|SICH|Force) Это слова неуверенного в себе человека. Пох шансы и все остальное. Надо верить в себя и делать Це факт а не слова невпевненої в собі людини ..ну якщо ти так наполягаєш,то ось мій варіант - Віктор Янукович Quote (|SICH|Force) Не можешь изменить мир, измени свое отношение к нему. А я і не хочу міняти світ,я хочу поміняти відношення людей до світу і до самих себе.
|
|
| |
Force | Дата: Вторник, 2010-07-06, 14:48 | Сообщение # 344 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) .ну якщо ти так наполягаєш,то ось мій варіант - Віктор Янукович biggrin В нього робота така. В тебе ще 2 спроби Quote (|SICH|DoN) Це факт а не слова невпевненої в собі людини happy Я не розділяю твою точку зору. Quote (|SICH|DoN) А я і не хочу міняти світ,я хочу поміняти відношення людей до світу і до самих себе. Це і є спроба змінити світ.
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 15:49 | Сообщение # 345 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) В нього робота така. В тебе ще 2 спроби Він дурня не включає,він дурить людей,а це різні речі. Quote (|SICH|Force) Це і є спроба змінити світ. ти занадто глобально мислиш
|
|
| |
[SICH]samamba2 | Дата: Вторник, 2010-07-06, 16:11 | Сообщение # 346 |
Рыцарь
вот раздули тему то
|
|
| |
DEMON | Дата: Вторник, 2010-07-06, 16:32 | Сообщение # 347 |
Граф
Quote (|SICH|samamba2) вот раздули тему то Даааааа, эээтттоооооооооо точно ! Упражняються ребята в остроумии, гимнастика для мозгов, так сказать, МЕМ !
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 18:05 | Сообщение # 348 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_ak_VARAN) Даааааа, эээтттоооооооооо точно ! Упражняються ребята в остроумии, гимнастика для мозгов, так сказать, МЕМ ! та флудимо просто lollollollollollollollollollol
|
|
| | |
[SICH]DicH | Дата: Вторник, 2010-07-06, 21:18 | Сообщение # 350 |
ПОМОЩНИК
Quote (^EXE^) [SICH]DoN, поменьше смотри зомбоящик. а ти хоча б читай що я пишу поуважніше. Я був є і буду не вірити ТВ і всьому,що на ньому показують,окрім фільмів..і то не всіх!
|
|
| |
|