Вверх

Слушать онлайн радио
  • Главная
  • Состав
  • Вступление
  • Гостевая
  • Фотоальбом
  • Устав
  • Файлы
  • Форум
  • Статьи
  • История
  • Турниры
  • Фильмы онлайн

Loading

Ваши вопросы и предложения
[SICH]DicHДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:20 | Сообщение # 301

Медаль за 350 сообщений Медаль за 700 сообщений Медаль за 1050 сообщений

ПОМОЩНИК

Статус: Offline
Quote (|SICH|Force)
Тяжело. Вот ты польский понимаешь? Вот и для них украинский почти такой же. Слова, которые созвучны с русскими они понимают, но вообщем тяжело это.

вибачай,но українська набагато подібніша до російської,аніж польська!
Quote (|SICH|Force)
Скорее всего значит где-то был русский говор

або мені память зраджує або насправді не було!
Я на російській ніколи не розмовляв вживу!
хіба що коли до нас в двір приїхав 1 малий з данії а в нього тьотя знала рус..то з нею...це було 2 роки тому..більше не пригадую нічого!

Quote (|SICH|Force)
У тебя есть конкретные статистические данные??? Или опять лишь бы поговорить?

я не веду статистики! я просто скільки не говорив на форумах не бачив різних розмов на такі теми-то майже всюди є тільки декілька росіян які за братство..

У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю.
Євген Коновалець

Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...

^EXE^Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:22 | Сообщение # 302

Just ДРУГ :)

Quote (|SICH|DoN)
так чому ж росіяни не можуть навіть розуміти української?!

отвечу тебе как человек который вырос в России. В Украине люди с самого детства слышат как укр так и русс язык (тв, сми, много людей общается на русс), а росияне слышат только русский.
Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке smile

Ни кто не умрет девственником, жизнь всех поимеет! (с) Курт Кобейн

ZiPДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:26 | Сообщение # 303

Граф

Quote (^EXE^)
Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке

Слава Україні - Героям слава!

[SICH]DicHДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:29 | Сообщение # 304

ПОМОЩНИК

Quote (^EXE^)
отвечу тебе как человек который вырос в России. В Украине люди с самого детства слышат как укр так и русс язык (тв, сми, много людей общается на русс), а росияне слышат только русский.

тоді я особливий якийсь?! виходить?! ти в Львів приїдь і подивишся які передачі по тв скільки і що в нас на рус..дуже мало дуже-так само як в Росії фільми на англійській дивляться.А розуміти потрібно..просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе biggrin

Quote (^EXE^)
Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке

там 50% народу й досі живуть радянським життям.. в них немає такого як Україна..вони вважають одесу частиною СРСР який давно розпався..жєивуть минулим та і все.

Євген Коновалець

Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...

^EXE^Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:42 | Сообщение # 305

Quote (|SICH|DoN)
тоді я особливий якийсь?! виходить?! ти в Львів приїдь і подивишся які передачі по тв скільки і що в нас на рус..дуже мало дуже-так само як в Росії фільми на англійській дивляться.А розуміти потрібно..просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе

я тебе сказал то что есть, я ровно половину своей жизни прожил в Росии. И укр язык там услышать нереально. А по поводу тв, так мы с тобой смотрим одни и те же телеканалы, и прошло только 2 года с момента языкового ограничения. Я думаю ты меня понимаешь.

Добавлено (2010-07-04, 14:42)
---------------------------------------------

Quote (|SICH|DoN)
там 50% народу й досі живуть радянським життям.. в них немає такого як Україна..вони вважають одесу частиною СРСР який давно розпався..жєивуть минулим та і все.

не знаю как они там живут, но укр язык от месных я не слышал, а на приезжих которые говорят укр смотрят как на 8 чудо мира biggrin

[SICH]DicHДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:46 | Сообщение # 306

ПОМОЩНИК

Quote (^EXE^)
не знаю как они там живут, но укр язык от месных я не слышал, а на приезжих которые говорят укр смотрят как на 8 чудо мира

знаєш як взнати?
запитай що означає тризуб,або попроси в них розказати або проспіват хоча б периший стовбчик нашого гімну,або попроси назвати хоча б 5 українських письменників! happy

Євген Коновалець

ZiPДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:52 | Сообщение # 307

Граф

Quote (|SICH|DoN)
знаєш як взнати? запитай що означає тризуб,або попроси в них розказати або проспіват хоча б периший стовбчик нашого гімну,або попроси назвати хоча б 5 українських письменників!

Хех, я про росіян теж нічого не знаю, ні гімну, письмеників не багато знаю (Пушкін, Лєрмонтов, Єсенін ну і Гоголь хоч це і наш). А який в них герб я навіть не знаю, може орел якийсь (бо російська імперія носила прапор з орлом).

[SICH]Luger_csdДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:52 | Сообщение # 308

Медаль за 350 сообщений

Маркиз

^EXE^,
та к я ставив тщ сіді всеодно вибиває, я ж повторюю на ноутбуку працює а так ні

[SICH]DicHДата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:58 | Сообщение # 309

ПОМОЩНИК

Quote (|SICH|ZiP)
Хех, я про росіян теж нічого не знаю, ні гімну, письмеників не багато знаю (Пушкін, Лєрмонтов, Єсенін ну і Гоголь хоч це і наш). А який в них герб я навіть не знаю, може орел якийсь (бо російська імперія носила прапор з орлом).

а ти запитай на території росії в росіян це...думаю вони тобі дадуть правильну відповідь..а запитай те що я сказав в українців наприклад в криму чи одесі..50% не відповість..або взагалі скажуть "я тєбя нє панімаю"

Євген Коновалець

^EXE^Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 15:09 | Сообщение # 310

[SICH]Fanat, ну тогда хз)

ForceДата: Воскресенье, 2010-07-04, 16:05 | Сообщение # 311

Медаль за 350 сообщений

Граф

Quote (|SICH|Force)
вибачай,но українська набагато подібніша до російської,аніж польська!

И что? Все равно если ты нигдк не видишь и не слышишь этого языка ты понимать будешь слабо.

Quote (|SICH|Force)
я не веду статистики! я просто скільки не говорив на форумах не бачив різних розмов на такі теми-то майже всюди є тільки декілька росіян які за братство..

Ну ты даешь. Форум это тематическое место и там собираются люди в основном с одинаковой позицией. Вот как мы здесь. Сюда вряд ли заходят люди, которые не играют в казаков.

Я не могу за всю Россию говорить тоже, но есть и родственники в России и сам неоднократно ездил. И у 90% людей отношение хорошее к украинцам. В последние пару лет только начало портиться. Из-за оранжевой чумы этой.

Quote (|SICH|DoN)
просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе biggrin

Я белорусскую не понимаю. Россияне тоже smile

Quote (^EXE^)
запитай що означає тризуб,або попроси в них розказати або проспіват хоча б периший стовбчик нашого гімну,або попроси назвати хоча б 5 українських письменників! happy

Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу smile

Quote (|SICH|ZiP)
(бо російська імперія носила прапор з орлом).

Двухглавый орел.

ZiPДата: Воскресенье, 2010-07-04, 16:34 | Сообщение # 312

Граф

Quote (|SICH|DoN)
повинен не погодитись.. потрібно знати різницю між росіянами рускими кацапами і іншими.. перших я думаю всі будуть вважати братами.. а решту немає за що!-одні як Варан говорить ставлять себе вище за інших,другі мають тупо знайому москальську натуру!! ще є закляті жидо-москалики,кремлівські "бійці" та інші,через яких і були різні геноциди в нашій країні,а вони себе вважають росіянами а нас нічим,і народу цьому навчають..

Даремно, бо мій друг не вважає росіян братами взагалі,а я на %50 wink

[SICH]samamba2Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 21:15 | Сообщение # 313

Рыцарь

Quote (|SICH|_PROWLER)
Правильно. Если игра 2*2 и один из противников проиграл или вышел, то второго можно добивать вдвоём не смотря на любые крики.
спасибо за ответ я тоже также думала

[SICH]Luger_csdДата: Воскресенье, 2010-07-04, 21:39 | Сообщение # 314

Медаль за 350 сообщений

Маркиз

[SICH]samamba2,
довольна? нарешті дочекалась тієї відповіді на яку так чекала) та впинц мені всеодно

[SICH]samamba2Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 23:17 | Сообщение # 315

Рыцарь

Quote (|SICH|Fanat)
довольна? нарешті дочекалась тієї відповіді на яку так чекала) та впинц мені всеодно
ДА А ПО РУССКИ ТАК И НЕ НАУЧИЛСЯ НУ ДА ЛАДНО ЛИШЬ БЫ НЕ ОБИЖАЛСЯ

[SICH]DicHДата: Воскресенье, 2010-07-04, 23:20 | Сообщение # 316

ПОМОЩНИК

Quote (|SICH|Force)
Ну ты даешь. Форум это тематическое место и там собираются люди в основном с одинаковой позицией. Вот как мы здесь. Сюда вряд ли заходят люди, которые не играют в казаков.

ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різні!
Quote (|SICH|Force)
Я не могу за всю Россию говорить тоже, но есть и родственники в России и сам неоднократно ездил. И у 90% людей отношение хорошее к украинцам. В последние пару лет только начало портиться. Из-за оранжевой чумы этой.

нічого зараз підійде "галубая" і все наладиться.. і нам братами словянами стануть не тільки росіяни а й татари негри жиди та інші happy
Quote (|SICH|Force)
Я белорусскую не понимаю. Россияне тоже

"в тебе є конкретні статистичні дані,чи ти тільки так -лише поговорити"? happy
Quote (|SICH|Force)
Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу

мда..і після цих слів в ти ще впевнений в вірності своїх слів щодо того що я не знаю що таке честь..

Добавлено (2010-07-04, 23:20)
---------------------------------------------

Quote (|SICH|Force)
Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу

Quote (|SICH|Force)
(бо російська імперія носила прапор з орлом). Двухглавый орел.

цікавий збіг!

Євген Коновалець

ForceДата: Понедельник, 2010-07-05, 00:25 | Сообщение # 317

Медаль за 350 сообщений

Граф

Quote (|SICH|DoN)
ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різн

Всех нас объединяет одно. Мы играем в казаков. Если бы я не играл в казаков то и не заходил бы сюда. Если сейчас здесь создать опрос или просто посмотреть темы, то выводов никаких сделать нельзя. И статистику собрать нельзя.
По форумам ты ничего не определишь.

Quote (|SICH|DoN)
нічого зараз підійде "галубая" і все наладиться.. і нам братами словянами стануть не тільки росіяни а й татари негри жиди та інші happy

biggrin

Quote (|SICH|DoN)
мда..і після цих слів в ти ще впевнений в вірності своїх слів щодо того що я не знаю що таке честь..

ДА.

Quote (|SICH|DoN)
цікавий збіг!

Збіг чого?

^EXE^Дата: Понедельник, 2010-07-05, 01:11 | Сообщение # 318

Quote (|SICH|DoN)
ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різні!

Тематика и точка зрения разные вещи.
[SICH]DoN, У вас в Львове все такие не далекоглядные?

[SICH]DicHДата: Понедельник, 2010-07-05, 09:53 | Сообщение # 319

ПОМОЩНИК

Quote (^EXE^)
[SICH]DoN, У вас в Львове все такие не далекоглядные?

1) а яке далекоглядність має відношення до міста?
2)
Quote (^EXE^)
Тематика и точка зрения разные вещи.

Quote (|SICH|Force)

це говорив не я а форс happy

Євген Коновалець

ForceДата: Понедельник, 2010-07-05, 10:25 | Сообщение # 320

Медаль за 350 сообщений

Граф

Quote (|SICH|DoN)
це говорив не я а форс happy

Да. Форумы не показатель. По них в большинстве случаев трудно делать, какие-то заключения.

[SICH]DicHДата: Понедельник, 2010-07-05, 11:29 | Сообщение # 321

ПОМОЩНИК

Quote (|SICH|Force)
По форумам ты ничего не определишь.

повір "опрєдєлю" smile так як зараз создати опитування на рахунок Чемпу по футболу так же і на ту тему яку мені потрібно..і народ проголосує biggrin чи по-твоєму в неті люди пишуть тільки брехню,а насправді в мікрофон правду?
Quote (|SICH|Force)
ДА.

ти через міру егоїстичний і самовпевнений!
Quote (|SICH|Force)
Збіг чого?

спочатку ти говориш що тобі все до дупи(тобто тризуб,видатні письменники нашої нації),а потім виявляється що тільки наше тобі до дупи--"
Quote (|SICH|Force)
Двухглавый орел.
",а інше повинен знати.. [SICH]Force, ну як же ми повинні бути толерантними правда?! ми повинні знати культури інших країн а свої в дупу посилати!Чи не так?! biggrin
я більше вірю форумам,аніж наприклад реультатам кількості набраних на виборах голосів тим чи іншим кандидатом wink
Quote (|SICH|Force)
Да. Форумы не показатель. По них в большинстве случаев трудно делать, какие-то заключения.

Євген Коновалець

ForceДата: Понедельник, 2010-07-05, 13:06 | Сообщение # 322

Медаль за 350 сообщений

Граф

Quote (|SICH|DoN)
чи по-твоєму в неті люди пишуть тільки брехню,а насправді в мікрофон правду?

1) Отпишутся далеко не все кто зайдет на форум.
2) Появится много постов с определенной позицией. Если этих постов много многие кто не согласен с данной позицией отписываться не будут.

В результате будет преобладать определенное мнение. Плюс еще есть одна скрытая сторона. Может найтись пару человек, которым не хер делать и которые под разными никами, будут писать, то что хотят видеть на форуме. Иногда у форумов есть модераторы, которым нужно повернуть беседу в определенное русло.

Так что форум это не показатель smile

Quote (|SICH|DoN)
ти через міру егоїстичний і самовпевнений!

Не мы такие. Жизнь такая smile

Quote (|SICH|DoN)
спочатку ти говориш що тобі все до дупи(тобто тризуб,видатні письменники нашої нації),а потім виявляється що тільки наше тобі до дупи--"

Мог бы ты прокомментировать ту ахинею, которую написал. Я ничего не понял.

Quote (|SICH|DoN)
,а інше повинен знати.. [SICH]Force, ну як же ми повинні бути толерантними правда?! ми повинні знати культури інших країн а свої в дупу посилати!Чи не так?! biggrin

А, кто тебе сказал, что я культуру других стран знаю лючше чем нашу???

DEMONДата: Понедельник, 2010-07-05, 15:35 | Сообщение # 323

Граф

[SICH]DoN, [SICH]Force, Ви знаете ребята, я так глянул на вашу дискусию и можна с уверенностью говорить, что вы каждый есть достойным представителем отдельной части населения с разными мнениями по поводу этой темы. И это хорошо, так должно быть, а если все будут думать одинаково и говорить и даже воспринимать, то тогда мы умрём со скуки и весь мир тоже. Так держать, я поддерживаю вас ! Подскажите лучше для чего "скроллинг" в настройках игры ????? wacko %) wacko

Хотя и сладостен азарт
По сразу двум идти дорогам,
Нельзя одной колодой карт
Играть и с Дьяволом, и с Богом...

Дошёл до конца - иди дальше !!!

Сообщение отредактировал [SICH]_ak_VARAN - Понедельник, 2010-07-05, 19:38

[SICH]DicHДата: Понедельник, 2010-07-05, 18:02 | Сообщение # 324

ПОМОЩНИК

Quote (|SICH|_ak_VARAN)
[SICH]DoN, [SICH]Force, Ви знаете ребята, я так глянул на вашу дискусию и можна с уверенностью говорить, что вы каждый есть достойным представителем отдельной части населения с разными мнениями по поводу этой темы. И это хорошо, так должно быть, а если все будут думать одинаково и говорить и даже воспринимать, то тогда мы умрём со скуки и весь мир тоже. Так держать, я поддерживаю вас !

Дядь Діма!..приєднуйтесь biggrin
Quote (|SICH|Force)
Не мы такие. Жизнь такая

Ой не потрібно все на життя скидувати!..як говориться-"плохому танцору яйца мешают".
Quote (|SICH|Force)
Мог бы ты прокомментировать ту ахинею, которую написал. Я ничего не понял.

lol
якщо погано розумієш державну мову,тоді ось! perevod.i.ua - юзай biggrin

Quote (|SICH|Force)
А, кто тебе сказал, что я культуру других стран знаю лючше чем нашу???

я не говорив яку краще а яку гірше..я сказав що ти вважаєш за краще знати чуже,аніж своє wink

Євген Коновалець

[SICH]Luger_csdДата: Понедельник, 2010-07-05, 18:11 | Сообщение # 325

Медаль за 350 сообщений

Маркиз

та блін закінчуйте цю суперечку, ато здаетьтя що ви не з одного дружнього клану а з двож воюючих

Поиск:

Подробная статистика форума
Последние обновленные темы Самые популярные темы : Самые активные : Новые пользователи : Сегодня были :
  • Анонимный*взлом*почтовых*ящиков*без*предоплаты (0)
  • Сайт по казакам и лига (0)
  • Анекдоты (0)
  • Страхи (80)
  • Задачьки (10)
  • Признаки того что ты переиграл к КС (24)
  • Возврат в прошлое (16)
  • Да что там... (20)
  • На игре, на игре 2, геймеры (6)
  • Черный список! (71)
  • ФлУд (675)
  • Ваши вопросы и предложения (554)
  • Анекдоты !!! (492)
  • Фильмы Рекомендуемые к просмотру) (452)
  • Какую музыку вы предпочитаете !!!??? (380)
  • [-SKY-] (378)
  • Наши в LCN (355)
  • ЧИТЕРЫ (310)
  • Записи игр (254)
  • Вступление в КЛАН (246)
  • [SICH]DicH
    (3105 Постов)
  • [SICH]AveNGeR
    (2720 Постов)
  • [SICH]Serega
    (2612 Постов)
  • ^EXE^