Ваши вопросы и предложения
| |
[SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:20 | Сообщение # 301 |
ПОМОЩНИК
Статус: Offline |
Quote (|SICH|Force) Тяжело. Вот ты польский понимаешь? Вот и для них украинский почти такой же. Слова, которые созвучны с русскими они понимают, но вообщем тяжело это. вибачай,но українська набагато подібніша до російської,аніж польська! Quote (|SICH|Force) Скорее всего значит где-то был русский говор або мені память зраджує або насправді не було! Я на російській ніколи не розмовляв вживу! хіба що коли до нас в двір приїхав 1 малий з данії а в нього тьотя знала рус..то з нею...це було 2 роки тому..більше не пригадую нічого! Quote (|SICH|Force) У тебя есть конкретные статистические данные??? Или опять лишь бы поговорить? я не веду статистики! я просто скільки не говорив на форумах не бачив різних розмов на такі теми-то майже всюди є тільки декілька росіян які за братство..
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
^EXE^ | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:22 | Сообщение # 302 |
Just ДРУГ :)
Quote (|SICH|DoN) так чому ж росіяни не можуть навіть розуміти української?! отвечу тебе как человек который вырос в России. В Украине люди с самого детства слышат как укр так и русс язык (тв, сми, много людей общается на русс), а росияне слышат только русский. Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке
Ни кто не умрет девственником, жизнь всех поимеет! (с) Курт Кобейн
|
|
| |
ZiP | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:26 | Сообщение # 303 |
Граф
Quote (^EXE^) Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке
Слава Україні - Героям слава!
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:29 | Сообщение # 304 |
ПОМОЩНИК
Quote (^EXE^) отвечу тебе как человек который вырос в России. В Украине люди с самого детства слышат как укр так и русс язык (тв, сми, много людей общается на русс), а росияне слышат только русский. тоді я особливий якийсь?! виходить?! ти в Львів приїдь і подивишся які передачі по тв скільки і що в нас на рус..дуже мало дуже-так само як в Росії фільми на англійській дивляться.А розуміти потрібно..просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе Quote (^EXE^) Неделю назад мы с друзями ездили в Белгород-Днестровск (южная Украина, 50км от Одессы в сторону Румынии), так там с нами фоткались из-за того что мы разговаривали на укр языке там 50% народу й досі живуть радянським життям.. в них немає такого як Україна..вони вважають одесу частиною СРСР який давно розпався..жєивуть минулим та і все.
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
^EXE^ | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:42 | Сообщение # 305 |
Quote (|SICH|DoN) тоді я особливий якийсь?! виходить?! ти в Львів приїдь і подивишся які передачі по тв скільки і що в нас на рус..дуже мало дуже-так само як в Росії фільми на англійській дивляться.А розуміти потрібно..просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе я тебе сказал то что есть, я ровно половину своей жизни прожил в Росии. И укр язык там услышать нереально. А по поводу тв, так мы с тобой смотрим одни и те же телеканалы, и прошло только 2 года с момента языкового ограничения. Я думаю ты меня понимаешь.Добавлено (2010-07-04, 14:42) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|DoN) там 50% народу й досі живуть радянським життям.. в них немає такого як Україна..вони вважають одесу частиною СРСР який давно розпався..жєивуть минулим та і все. не знаю как они там живут, но укр язык от месных я не слышал, а на приезжих которые говорят укр смотрят как на 8 чудо мира
|
|
| | |
ZiP | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:52 | Сообщение # 307 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) знаєш як взнати? запитай що означає тризуб,або попроси в них розказати або проспіват хоча б периший стовбчик нашого гімну,або попроси назвати хоча б 5 українських письменників! Хех, я про росіян теж нічого не знаю, ні гімну, письмеників не багато знаю (Пушкін, Лєрмонтов, Єсенін ну і Гоголь хоч це і наш). А який в них герб я навіть не знаю, може орел якийсь (бо російська імперія носила прапор з орлом).
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:52 | Сообщение # 308 |
Маркиз
^EXE^, та к я ставив тщ сіді всеодно вибиває, я ж повторюю на ноутбуку працює а так ні
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 14:58 | Сообщение # 309 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|ZiP) Хех, я про росіян теж нічого не знаю, ні гімну, письмеників не багато знаю (Пушкін, Лєрмонтов, Єсенін ну і Гоголь хоч це і наш). А який в них герб я навіть не знаю, може орел якийсь (бо російська імперія носила прапор з орлом). а ти запитай на території росії в росіян це...думаю вони тобі дадуть правильну відповідь..а запитай те що я сказав в українців наприклад в криму чи одесі..50% не відповість..або взагалі скажуть "я тєбя нє панімаю"
|
|
| | |
Force | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 16:05 | Сообщение # 311 |
Граф
Quote (|SICH|Force) вибачай,но українська набагато подібніша до російської,аніж польська! И что? Все равно если ты нигдк не видишь и не слышишь этого языка ты понимать будешь слабо. Quote (|SICH|Force) я не веду статистики! я просто скільки не говорив на форумах не бачив різних розмов на такі теми-то майже всюди є тільки декілька росіян які за братство.. Ну ты даешь. Форум это тематическое место и там собираются люди в основном с одинаковой позицией. Вот как мы здесь. Сюда вряд ли заходят люди, которые не играют в казаков. Я не могу за всю Россию говорить тоже, но есть и родственники в России и сам неоднократно ездил. И у 90% людей отношение хорошее к украинцам. В последние пару лет только начало портиться. Из-за оранжевой чумы этой. Quote (|SICH|DoN) просто білоруську мову розуміють майже всю,хоч вона накручена так що ппц а українська не лізе biggrin Я белорусскую не понимаю. Россияне тоже Quote (^EXE^) запитай що означає тризуб,або попроси в них розказати або проспіват хоча б периший стовбчик нашого гімну,або попроси назвати хоча б 5 українських письменників! happy Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу Quote (|SICH|ZiP) (бо російська імперія носила прапор з орлом). Двухглавый орел.
|
|
| |
ZiP | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 16:34 | Сообщение # 312 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) повинен не погодитись.. потрібно знати різницю між росіянами рускими кацапами і іншими.. перших я думаю всі будуть вважати братами.. а решту немає за що!-одні як Варан говорить ставлять себе вище за інших,другі мають тупо знайому москальську натуру!! ще є закляті жидо-москалики,кремлівські "бійці" та інші,через яких і були різні геноциди в нашій країні,а вони себе вважають росіянами а нас нічим,і народу цьому навчають.. Даремно, бо мій друг не вважає росіян братами взагалі,а я на %50
|
|
| |
[SICH]samamba2 | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 21:15 | Сообщение # 313 |
Рыцарь
Quote (|SICH|_PROWLER) Правильно. Если игра 2*2 и один из противников проиграл или вышел, то второго можно добивать вдвоём не смотря на любые крики. спасибо за ответ я тоже также думала
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 21:39 | Сообщение # 314 |
Маркиз
[SICH]samamba2, довольна? нарешті дочекалась тієї відповіді на яку так чекала) та впинц мені всеодно
|
|
| |
[SICH]samamba2 | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 23:17 | Сообщение # 315 |
Рыцарь
Quote (|SICH|Fanat) довольна? нарешті дочекалась тієї відповіді на яку так чекала) та впинц мені всеодно ДА А ПО РУССКИ ТАК И НЕ НАУЧИЛСЯ НУ ДА ЛАДНО ЛИШЬ БЫ НЕ ОБИЖАЛСЯ
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2010-07-04, 23:20 | Сообщение # 316 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) Ну ты даешь. Форум это тематическое место и там собираются люди в основном с одинаковой позицией. Вот как мы здесь. Сюда вряд ли заходят люди, которые не играют в казаков. ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різні! Quote (|SICH|Force) Я не могу за всю Россию говорить тоже, но есть и родственники в России и сам неоднократно ездил. И у 90% людей отношение хорошее к украинцам. В последние пару лет только начало портиться. Из-за оранжевой чумы этой. нічого зараз підійде "галубая" і все наладиться.. і нам братами словянами стануть не тільки росіяни а й татари негри жиди та інші Quote (|SICH|Force) Я белорусскую не понимаю. Россияне тоже "в тебе є конкретні статистичні дані,чи ти тільки так -лише поговорити"? Quote (|SICH|Force) Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу мда..і після цих слів в ти ще впевнений в вірності своїх слів щодо того що я не знаю що таке честь..Добавлено (2010-07-04, 23:20) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|Force) Я тоже мало об этом знаю. Раньше неплохо знал. А, сейчас пошло оно все в жопу Quote (|SICH|Force) (бо російська імперія носила прапор з орлом). Двухглавый орел. цікавий збіг!
|
|
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 00:25 | Сообщение # 317 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різн Всех нас объединяет одно. Мы играем в казаков. Если бы я не играл в казаков то и не заходил бы сюда. Если сейчас здесь создать опрос или просто посмотреть темы, то выводов никаких сделать нельзя. И статистику собрать нельзя. По форумам ты ничего не определишь. Quote (|SICH|DoN) нічого зараз підійде "галубая" і все наладиться.. і нам братами словянами стануть не тільки росіяни а й татари негри жиди та інші happy Quote (|SICH|DoN) мда..і після цих слів в ти ще впевнений в вірності своїх слів щодо того що я не знаю що таке честь.. ДА. Quote (|SICH|DoN) цікавий збіг! Збіг чого?
|
|
| |
^EXE^ | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 01:11 | Сообщение # 318 |
Quote (|SICH|DoN) ага з одинкаовою..точно?! ось наш форум...де ти бачив у всіх одинакову позицію?! наприклад ти і я...вже різні! Тематика и точка зрения разные вещи. [SICH]DoN, У вас в Львове все такие не далекоглядные?
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 09:53 | Сообщение # 319 |
ПОМОЩНИК
Quote (^EXE^) [SICH]DoN, У вас в Львове все такие не далекоглядные? 1) а яке далекоглядність має відношення до міста? 2)Quote (^EXE^) Тематика и точка зрения разные вещи. Quote (|SICH|Force) Ну ты даешь. Форум это тематическое место и там собираются люди в основном с одинаковой позицией. Вот как мы здесь. Сюда вряд ли заходят люди, которые не играют в казаков. це говорив не я а форс
|
|
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 10:25 | Сообщение # 320 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) це говорив не я а форс happy Да. Форумы не показатель. По них в большинстве случаев трудно делать, какие-то заключения.
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 11:29 | Сообщение # 321 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Force) По форумам ты ничего не определишь. повір "опрєдєлю" так як зараз создати опитування на рахунок Чемпу по футболу так же і на ту тему яку мені потрібно..і народ проголосує чи по-твоєму в неті люди пишуть тільки брехню,а насправді в мікрофон правду? ти через міру егоїстичний і самовпевнений! Quote (|SICH|Force) Збіг чого? спочатку ти говориш що тобі все до дупи(тобто тризуб,видатні письменники нашої нації),а потім виявляється що тільки наше тобі до дупи--"Quote (|SICH|Force) Двухглавый орел. ",а інше повинен знати.. [SICH]Force, ну як же ми повинні бути толерантними правда?! ми повинні знати культури інших країн а свої в дупу посилати!Чи не так?! я більше вірю форумам,аніж наприклад реультатам кількості набраних на виборах голосів тим чи іншим кандидатом Quote (|SICH|Force) Да. Форумы не показатель. По них в большинстве случаев трудно делать, какие-то заключения.
|
|
| |
Force | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 13:06 | Сообщение # 322 |
Граф
Quote (|SICH|DoN) чи по-твоєму в неті люди пишуть тільки брехню,а насправді в мікрофон правду? 1) Отпишутся далеко не все кто зайдет на форум. 2) Появится много постов с определенной позицией. Если этих постов много многие кто не согласен с данной позицией отписываться не будут. В результате будет преобладать определенное мнение. Плюс еще есть одна скрытая сторона. Может найтись пару человек, которым не хер делать и которые под разными никами, будут писать, то что хотят видеть на форуме. Иногда у форумов есть модераторы, которым нужно повернуть беседу в определенное русло. Так что форум это не показатель Quote (|SICH|DoN) ти через міру егоїстичний і самовпевнений! Не мы такие. Жизнь такая Quote (|SICH|DoN) спочатку ти говориш що тобі все до дупи(тобто тризуб,видатні письменники нашої нації),а потім виявляється що тільки наше тобі до дупи--" Мог бы ты прокомментировать ту ахинею, которую написал. Я ничего не понял. Quote (|SICH|DoN) ,а інше повинен знати.. [SICH]Force, ну як же ми повинні бути толерантними правда?! ми повинні знати культури інших країн а свої в дупу посилати!Чи не так?! biggrin А, кто тебе сказал, что я культуру других стран знаю лючше чем нашу???
|
|
| |
DEMON | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 15:35 | Сообщение # 323 |
Граф
[SICH]DoN, [SICH]Force, Ви знаете ребята, я так глянул на вашу дискусию и можна с уверенностью говорить, что вы каждый есть достойным представителем отдельной части населения с разными мнениями по поводу этой темы. И это хорошо, так должно быть, а если все будут думать одинаково и говорить и даже воспринимать, то тогда мы умрём со скуки и весь мир тоже. Так держать, я поддерживаю вас ! Подскажите лучше для чего "скроллинг" в настройках игры ????? %)
Хотя и сладостен азарт По сразу двум идти дорогам, Нельзя одной колодой карт Играть и с Дьяволом, и с Богом... Дошёл до конца - иди дальше !!!
Сообщение отредактировал [SICH]_ak_VARAN - Понедельник, 2010-07-05, 19:38 |
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 18:02 | Сообщение # 324 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|_ak_VARAN) [SICH]DoN, [SICH]Force, Ви знаете ребята, я так глянул на вашу дискусию и можна с уверенностью говорить, что вы каждый есть достойным представителем отдельной части населения с разными мнениями по поводу этой темы. И это хорошо, так должно быть, а если все будут думать одинаково и говорить и даже воспринимать, то тогда мы умрём со скуки и весь мир тоже. Так держать, я поддерживаю вас ! Дядь Діма!..приєднуйтесь Quote (|SICH|Force) Не мы такие. Жизнь такая Ой не потрібно все на життя скидувати!..як говориться-"плохому танцору яйца мешают". Quote (|SICH|Force) Мог бы ты прокомментировать ту ахинею, которую написал. Я ничего не понял. lol якщо погано розумієш державну мову,тоді ось! perevod.i.ua - юзай Quote (|SICH|Force) А, кто тебе сказал, что я культуру других стран знаю лючше чем нашу??? я не говорив яку краще а яку гірше..я сказав що ти вважаєш за краще знати чуже,аніж своє
|
|
| |
[SICH]Luger_csd | Дата: Понедельник, 2010-07-05, 18:11 | Сообщение # 325 |
Маркиз
та блін закінчуйте цю суперечку, ато здаетьтя що ви не з одного дружнього клану а з двож воюючих
|
|
| |
|