ВСЕ про Дівчат
|
|
|
[SICH]_PROWLER | Дата: Пятница, 2009-04-17, 22:10 | Сообщение # 127 |
Король
Статус: Offline |
Якщо знайомий з її подругами, то вивідай у них, що вона хотіла б отримати в подарунок. (Вона їм по секрету розповість, а вони тобі.) Якщо ні, то як мінімум 16 квіток (бажано троянд).
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають.
|
|
| |
|
Fodas | Дата: Суббота, 2009-04-18, 21:45 | Сообщение # 129 |
Герцог
Quote (|SICH|^KanE^) будеш знати яка порода тебе кусатиме хоча б:):):):)..... Ото сказанув я під столом Добавлено (2009-04-18, 21:45) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|_SHARK) Якщо ні, то як мінімум 16 квіток Незнаю, як вам но мені здається буде дорогувато + ігрушка хи... я думаю 9 хватилоб!
-------------------------------------------------------------
|
|
| |
|
Fodas | Дата: Четверг, 2009-05-28, 12:06 | Сообщение # 131 |
Герцог
Люди прийшло літо! Дівчата Секаса хочуть з цим треба шось робить!
|
|
| |
Infection | Дата: Четверг, 2009-05-28, 23:36 | Сообщение # 132 |
Герцог
Quote (|SICH|MONSTER) Люди прийшло літо! Дівчата Секаса хочуть з цим треба шось робить! Агась типо они когда то этого нехотели
|
|
| |
Fodas | Дата: Пятница, 2009-05-29, 11:47 | Сообщение # 133 |
Герцог
Quote (|SICH|Infection) Агась типо они когда то этого нехотели Вотименно потрібно діять, а то вже такі гарячі ходять!)
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Суббота, 2009-05-30, 21:45 | Сообщение # 134 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|MONSTER) Вотименно потрібно діять, а то вже такі гарячі ходять!) а зимою шо холодні?? а взагалі то в мене сьогодні пля холодно +7+10 в день...ппц!!(((
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
[SICH]Serega | Дата: Суббота, 2009-05-30, 21:48 | Сообщение # 135 |
Король
Quote (|SICH|DoN) а взагалі то в мене сьогодні пля холодно +7+10 в день...ппц!!((( Дощі напали на нас
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-05-31, 09:53 | Сообщение # 136 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) а зимою шо холодні?? Зимою вони тупо ніякі Quote (|SICH|DoN) а взагалі то в мене сьогодні пля холодно +7+10 в день...ппц!!((( ппц ну ви даєте!!! В нас 20 - 25 ТЕПЛА Дощі уже 3 дня як нема! ЛАФА кароче!Добавлено (2009-05-31, 09:53) --------------------------------------------- Черкаси рулять!!!!!!
|
|
| |
Infection | Дата: Понедельник, 2009-06-01, 22:55 | Сообщение # 137 |
Герцог
У нас тоже три дня как дождей нема! И жара такая что невмоготу
|
|
| |
Fodas | Дата: Понедельник, 2009-06-01, 23:55 | Сообщение # 138 |
Герцог
Сьгодні +32 МОЛІТЬСЯ мож і до вас прийде!
|
|
| |
|
Infection | Дата: Вторник, 2009-06-02, 12:15 | Сообщение # 140 |
Герцог
Quote (|SICH|MONSTER) Сьгодні +32 МОЛІТЬСЯ мож і до вас прийде! Уже пришло Quote (|SICH|DoN) просто все "добро" закривають куртками і грубими штанами Ага
|
|
| |
Fodas | Дата: Пятница, 2009-06-05, 08:11 | Сообщение # 141 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) просто все "добро" закривають куртками і грубими штанами Погоджуюсь!Quote (|SICH|DoN) скоро купатися озеро річки...тд тп... ЛІТО НАСТАЛО!! А я вже хожу купатися бебебебеббебебе
|
|
| |
Infection | Дата: Пятница, 2009-06-05, 10:24 | Сообщение # 142 |
Герцог
Quote (|SICH|MONSTER) А я вже хожу купатися бебебебеббебебе Я тоже уже пару рас купался водичка просто клас
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Пятница, 2009-06-05, 11:31 | Сообщение # 143 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|MONSTER) А я вже хожу купатися бебебебеббебебе biggrin Quote (|SICH|Infection) Я тоже уже пару рас купался водичка просто клас нееетттт....а мне еще ждать гдето недельки зо две :'(
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
Tsunami | Дата: Пятница, 2009-06-05, 11:59 | Сообщение # 144 |
Дворянин
Дык у меня свой бассейн есть ))) Все время купаюсь
|
|
| |
Infection | Дата: Пятница, 2009-06-05, 12:24 | Сообщение # 145 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) нееетттт....а мне еще ждать гдето недельки зо две Чего Quote (Tsunami) Дык у меня свой бассейн есть ))) Все время купаюсь Ну бассейн это не то
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Пятница, 2009-06-05, 20:26 | Сообщение # 146 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Infection) Чего солнца,и жары 30+ и седня тож дощи...и на завтра дурочка снова фигню говорит..."завтра в західних областях України буде хмарна погода і передбаються дощі! отож температура коливатиметься від 10 до 16 градусів тепла ,з позначкою плюс"....овца тупая!!! нет чтобы сказать "завтра на заході Україні буде 30+ --- 35+ градусів...всім рекомендується поїхати відпочити на озеро або річку!!! седня что на тренеровку иду--дощ,а с тренеровки ваще чуть не ливень(( Добавлено (2009-06-05, 20:26) --------------------------------------------- Quote (Tsunami) Дык у меня свой бассейн есть ))) и називается он ванная!! хоть понырять головой можно
Сообщение отредактировал [SICH]DoN - Пятница, 2009-06-05, 20:27 |
|
| |
Infection | Дата: Пятница, 2009-06-05, 22:09 | Сообщение # 147 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) солнца,и жары 30+ и седня тож дощи...и на завтра дурочка снова фигню говорит..."завтра в західних областях України буде хмарна погода і передбаються дощі! отож температура коливатиметься від 10 до 16 градусів тепла ,з позначкою плюс"....овца тупая!!! нет чтобы сказать "завтра на заході Україні буде 30+ --- 35+ градусів...всім рекомендується поїхати відпочити на озеро або річку!!! седня что на тренеровку иду--дощ,а с тренеровки ваще чуть не ливень(( Ещё прийдёт жара что будешь вспоминать эти дни
|
|
| |
|
Infection | Дата: Суббота, 2009-06-06, 11:23 | Сообщение # 149 |
Герцог
Quote (|SICH|DoN) ты радуешся)) у тя там уже такая гуд погодка...а я сижу дома..даже высунутся нехочю там на улице влажно сырота калюжы(( сцук :'( Радовался б если б было время на пляж ходить Quote (|SICH|DoN) Придет еще время!!! и буду я ржать с етой ведущей "Погоды")) Агась
|
|
| |
[SICH]DicH | Дата: Суббота, 2009-06-06, 15:54 | Сообщение # 150 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Infection) Радовался б если б было время на пляж ходить лучше чтобы времени было в обрез!! но погода ппц супер,чем времени куча, а тратить хз как..нуд хапает!!
|
|
| |