|
ВСЕ про Дівчат
|
|
| Fodas | Дата: Суббота, 2009-03-28, 12:32 | Сообщение # 76 |
Герцог
Статус: Offline |
Quote (|SICH|^StanOne^) я за дорогу в 10 раз більше заплачу ніж риби наловлю))))....є 1 вихід!!! зловити якогось алігатора!!! во тоді і бабло посуне! В нас кароч тут не далеко масло завод відходи викидає! Такшо мона не тіки Алігаторів наловить а й ше якоїсь хрені
-------------------------------------------------------------
|
| |
| |
| Faust40 | Дата: Суббота, 2009-03-28, 15:45 | Сообщение # 77 |
Эсквайр
О парні))) Розкажу я сча вам лавсторі. Санта барбара отдихаєть)))) Ну конєчно на сотню серій розтягувать не буду - а так... вкратце. Зачить це в мене років 5 назад було... Була компашка в нас прикольна: 4 парнішки і 1 подружка... Зустрічалася вона з одним із наших уже років 3... Він старший мене на 2 роки був. А вона школьніца була 11 клас закінчувала. Ну от в один прєкрасний день помітив що Юля (так її звати) почала якось на мене поглядать... ну я сразу рішив що мол це все по дружескі, але... ні. Тиждень-другий, я починаю розуміть що мене починає до неї вабить. А дєвочка вона...ммм... цяця) Бля... алеж дружбан мій з нею зустрічається не один рік. Шо робить? Вобще розривало мене з місяць між дружбою і коханням. В кінці кінців я їй сказал, шо мол класна ти подруга, але друг важнєй. І шо ви представляєте вона утнула? Через тиждень я узнаю що вона порвала всі відносини з Сашою - корєфаном моїм. Парні... ето був піпєц... Я не знав шо робить - КРИШУ РВАЛО не подєцкі... Як би вже вона не його подруга, але він же за нею страдав... Тай в компашкі в нас замєтно було шо у мене з нею в якісь дєла (хоча до того моменту я не позволяв собі відносно неї ніяких проявів чувств) Але зі сторони все видно... і погляди...і розмови... Вобщем два других парня начали на мене бочку котить - мол Рома, чо ти твориш - не бачиш шо у них проблєми тимчасові. Ну вобщем вони на його сторону стали - та я зараз і не обіжаюся на них - а втой момент капєц як мені непрємно стало... Вобщем псіханув тоді (нерви й так на прєдєлі були за 2 міс таких відносин) обідився на друзів... і пішов до неї... Поговорили, зрозуміли одно одного... піддалися почуттям, і... вобщем шо було далі то не до 16 років ) А потім ми з наю почали зустрічаться. Пацани звичайно мене не зрозуміли. Дружба закінчилася. Пару разів пересіклися з Сашою - раз помахалися. Наставили один одному синців) Нормально було) Як мене попустило після цього))) Мене ж жаба давила за те що я подругу відбив у друга капєц... Що не день то совість гризла за свій нехароший поступок... Але як тільки її побачу - все відходило на другий план. ЛЮБОФ була)))) Ну от і всьо. Провда Саша свого добився - розсталися ми з нею через пів року страшенними ворогами. Як кажуть від кохання до ненависті один крок. Так і в нас сталося. Вобщем вкотре їй наплели фігню про мене (ну там дійсно невеликий косяк за мною був) але їй так все приподнесли - шо вона перехотіла зі мною общатся. Порвали ми з нею і слідуючі пів року в мене випало з життя. Хотілося дуже її повернути... але... Через пів року мене попустило, почав дивитися на інших дівчат. Життя налагоджуваться стало. І зрозумів я що треба перед парнями (з якими я не спілкувався вже більше року) вибачится (а совість мене гризла весь цей час)... І от тільки я виршив поговорити з парнями (а ДУЖЕ-ДУЖЕ важко було переступить через свою гордість) як Саня попав в аварію і загинув. Це був другий удар для мене... Ще через пару місяців мене знову попустило... але просити пробачення вже не було в кого... Так я й залишився без друзів і дівчини. Зараз ми інколи зустрічаємося... але... мені соромно дивитися бувшим друзям в очі - і я вирішив не докучати їм своєю присутністю. А вона виїхала - іноді случайно бачимося - але щось вона zbлядилася... не приваблює вона мене вже... Отака от лавсторі) Так що парні - даю совєт - не міняйте дєвок на друзєй. Мені теж так говорили - але я тоді не вірив. Прийшлось на власній шкурі все пережить. Тепер вірю.
Я - Українець!
|
| |
| |
|
| Fodas | Дата: Суббота, 2009-03-28, 17:18 | Сообщение # 79 |
Герцог
Quote (Faust40) О парні))) Розкажу я сча вам лавсторі. Санта барбара отдихаєть)))) Ну конєчно на сотню серій розтягувать не буду - а так... вкратце. Мда такої історії я ща не чув Не повезло однако...Quote (Faust40) як Саня попав в аварію і загинув. Це був другий удар для мене... ппц в мене аж мурашки по шкурі пішли. Жалко хлопця ріально жалко...Да й тебе тоже шкода Quote (Faust40) Отака от лавсторі) Так що парні - даю совєт - не міняйте дєвок на друзєй. Мені теж так говорили - але я тоді не вірив. Прийшлось на власній шкурі все пережить. Тепер вірю. спс тепер буду більше звертати увагу! Ні фіга собі "вкратце"!
|
| |
| |
| Faust40 | Дата: Суббота, 2009-03-28, 18:26 | Сообщение # 80 |
Эсквайр
Quote (|SICH|MONSTER) іально жалко...Да й тебе тоже шкода та ні, мене нізашо. Я заслужив таке. Сам винен в цьому всьому... А Саню дійсно жалко... ЗІ: хоча це все я вже пережив - не один рік пройшов... Так шо врємя лєчіт))) Також на власній шкурі прочувствовав)
Я - Українець!
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Суббота, 2009-03-28, 19:21 | Сообщение # 81 |
Герцог
Quote (Faust40) ЗІ: хоча це все я вже пережив - не один рік пройшов... Так шо врємя лєчіт))) Також на власній шкурі прочувствовав) Крепка шкура у тебе однако
|
| |
| |
| Jek@ | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 13:12 | Сообщение # 82 |
Эсквайр
Quote (Faust40) Отака от лавсторі) Так що парні - даю совєт - не міняйте дєвок на друзєй. Мені теж так говорили - але я тоді не вірив. Прийшлось на власній шкурі все пережить. Тепер вірю. Я тебе розумію........... У мене тоже така ситуація була. Але харашо о та BLYADb не в нашому городі була!!!!!!!!!!!!!! Тоже ми з другом чуть не помахались, у нашій ситуації получилось шо я як Саша а він як ти!!!!!!! Но ця CYKA тіпа ніским не хотіла рвать відносини......... Але друг тоже дивився не туди куда нада....... І получилось шо він ЯКОСЬ воврем’я остановився. Купив 0.7 (чистої сльози ) І ми все рішили, обсудили спокойно.............. Тепер вона (CYKA) нерада шо з нами і зв’язалася Ми її так ............. шо вже і не звонить)))) Хотя вона старалась підіслать до нас пацанів якихось........ но тоже безуспєшно!!!!!!! накатали (словами, шо бєдна плакала)!!!
Мы готовы, как всегда,победить вас без труда. Доброе братство дороже богатства. Если два человека скажут, что ты слепой, - закрой глаза! Пока умный раздумывал, глупый горы перешел! Не срывай незрелых плодов: поспеют - сами упадут!
|
| |
| |
| [SICH]Serega | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 13:59 | Сообщение # 83 |
Король
Quote (|SICH|Jek@) Хотя вона старалась підіслать до нас пацанів якихось В якому смислі?
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец) 
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 15:09 | Сообщение # 84 |
Герцог
Quote (|SICH|Jek@) У мене тоже така ситуація була. Але харашо о та BLYADb не в нашому городі була!!!!!!!!!!!!!! Да млять конкретна оказалась Ну добре шо розібрались в цій історїї
|
| |
| |
| [SICH]Cirko | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 17:13 | Сообщение # 85 |
Герцог
Quote (|SICH|Serega) В якому смислі? У прямому) Faust40, Оце так історія... Доречі, у мене зараз майже така ситуація може статися, але почувши таке я не допущу того що сталося з тобою. +1 без питань...
"В конце концов человеку дана всего одна жизнь – от чего же не прожить ее как следует?" Джек Лондон
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 17:48 | Сообщение # 86 |
Герцог
Quote (|SICH|Cirko) Доречі, у мене зараз майже така ситуація може статися, але почувши таке я не допущу того що сталося з тобою ТИ ДИВИСЬ ОБЕРЕЖНО!!! Шоб не дай Бог такого не сталось!
|
| |
| |
| Faust40 | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 18:07 | Сообщение # 87 |
Эсквайр
Quote (|SICH|Cirko) але почувши таке я не допущу того що сталося з тобою Вчіться пацани на чужих помилках)
Я - Українець!
|
| |
| |
| [SICH]DicH | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 19:13 | Сообщение # 88 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|Serega) В якому смислі? шоб їх там потлумили трошки!!! Quote (Faust40) Вчіться пацани на чужих помилках) Вчимося хоча краще на своїх вчитися ніж на чужих!!!
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 20:30 | Сообщение # 89 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) Вчимося хоча краще на своїх вчитися ніж на чужих!!! Да ну нах на таких ошибках вчитися!
|
| |
| |
| WINNER | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 21:10 | Сообщение # 90 |
Король
да уж ну и история Добавлено (2009-03-29, 21:07) --------------------------------------------- у меня жизнь более размеренно прошла бывало встречался параллельно сдвоими не раз но никаких трагедий не было все мирно заканчивалось друзья прикалывались одну утром провожал и к другой шол сразу Добавлено (2009-03-29, 21:10) --------------------------------------------- со своей женой 9 лет встречался пока поженились но и за это время много перепробовал всего и понял что она меня больше всего устраивает а любить я так ни одну и не полюбил может еще когда
|
| |
| |
| Faust40 | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 21:47 | Сообщение # 91 |
Эсквайр
Quote (|SICH|^StanOne^) Вчимося хоча краще на своїх вчитися ніж на чужих!!! Згоден - пока сам не прочувствуєш все сповна не зрозумієш... Quote (|SICH|WINNER) понял что она меня больше всего устраивает а любить я так ни одну и не полюбил может еще когда +1
Я - Українець!
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-03-29, 21:56 | Сообщение # 92 |
Герцог
Quote (Faust40) у меня жизнь более размеренно прошла бывало встречался параллельно сдвоими не раз но никаких трагедий не было все мирно заканчивалось друзья прикалывались одну утром провожал и к другой шол сразу Не зарикайся! Quote (|SICH|WINNER) со своей женой 9 лет встречался пока поженились но и за это время много перепробовал всего и понял что она меня больше всего устраивает а любить я так ни одну и не полюбил может еще когда то ты что ее не любиш?
|
| |
| |
|
| [SICH]DicH | Дата: Четверг, 2009-04-02, 13:18 | Сообщение # 94 |
ПОМОЩНИК
Quote (|SICH|MONSTER) то ты что ее не любиш? Quote (|SICH|WINNER) нет просто она мне подходит как жена о_О....как жена это типо хату прибери кушать навари детей накорми иии... а за это говорить не стану ну вы меня поняли)???
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
Сообщение отредактировал [SICH]^StanOne^ - Четверг, 2009-04-02, 13:19 |
| |
| |
| [SICH]Cirko | Дата: Четверг, 2009-04-02, 21:05 | Сообщение # 95 |
Герцог
Quote (|SICH|WINNER) нет просто она мне подходит как жена обидноQuote (|SICH|^StanOne^) о_О....как жена это типо хату прибери кушать навари детей накорми иии... а за это говорить не стану ну вы меня поняли)??? я думаю что именно это )
"В конце концов человеку дана всего одна жизнь – от чего же не прожить ее как следует?" Джек Лондон
|
| |
| |
| [SICH]Serega | Дата: Четверг, 2009-04-02, 23:08 | Сообщение # 96 |
Король
Quote (|SICH|^StanOne^) Вчимося хоча краще на своїх вчитися ніж на чужих!!! Як то кажуть, мудрі вчаться на чужих помилках... Quote (|SICH|WINNER) любить я так ни одну и не полюбил может еще когда Да уж когда уже, женился значить жыть.Добавлено (2009-04-02, 23:08) ---------------------------------------------
Quote (|SICH|Serega) Quote (|SICH|WINNER) любить я так ни одну и не полюбил может еще когда Да уж когда уже, женился значить жыть. Разве что учись ее любить!
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец) 
|
| |
| |
| [SICH]_PROWLER | Дата: Четверг, 2009-04-09, 00:04 | Сообщение # 97 |
Король
Чому в клані немає дівчат? Забобони?
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають. 
|
| |
| |
| [ZION]ICE | Дата: Четверг, 2009-04-09, 00:18 | Сообщение # 98 |
Король
Quote (|SICH|_SHARK) Чому в клані немає дівчат? Кстати да! в многих кланах есть а у нас нет))) в FFX аж две походу!
Если вам нечего делать, то не надо делать это здесь!!!
|
| |
| |
| [SICH]Serega | Дата: Четверг, 2009-04-09, 00:20 | Сообщение # 99 |
Король
Quote (|SICH|_SHARK) Чому в клані немає дівчат? Забобони? На СИЧь женщин не принимали, они остаються дома обед готовить, пока мужыки делают свою работу ты ведь смотрел Тарас Бульба. "Спартанцы каково ваше ремесло? - ВОЙНА!ВОЙНА!ВОЙНА!"Добавлено (2009-04-09, 00:20) --------------------------------------------- Последнее не из Тарас Бульба) 
|
| |
| |
| Fodas | Дата: Суббота, 2009-04-11, 17:14 | Сообщение # 100 |
Герцог
Quote (|SICH|Serega) "Спартанцы каково ваше ремесло? - ВОЙНА!ВОЙНА!ВОЙНА!" Ет был жыр когда они произнесли эти три слова мне так понравилось что ппц ! Так попустили своих союзников! Quote (|SICH|Serega) На СИЧь женщин не принимали, они остаються дома обед готовить ыыы Я пару штук даже знаю на ГС9только не уверен что то девушки)
|
| |
| |