ВСЕ про Дівчат
|
|
[SICH]DicH | Дата: Суббота, 2009-04-11, 20:45 | Сообщение # 101 |
ПОМОЩНИК
Статус: Offline |
Quote (|SICH|Serega) "Спартанцы каково ваше ремесло? - ВОЙНА!ВОЙНА!ВОЙНА!" да это не с Тарасика Бульбочки точно))...там уж спартанцев небылдо)) а я знаю с какого фильмака))) "300 Спартанцев" гуд фильм кстати!Quote (|SICH|_SHARK) Чому в клані немає дівчат? ага я з одною грав) правда в одній команді вона граф нік "April" так вона тіпа взула а він почав її материти як пацана)))...короч вона його по повній обламала там! а я тільки в сторонці стояв дивився і лахав))) а так то хотілось би девок в клан:)
У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Євген Коновалець
Без честі нема людини, без людського життя нема Божого світу і не чути в ньому Бога...
|
|
| |
Fodas | Дата: Суббота, 2009-04-11, 22:06 | Сообщение # 102 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) а так то хотілось би девок в клан:) мля там є одна тьола на ГС ник юличка вона в якомусь клані тільки неповню в яком то вона вобше ЗВІР!!! Коли я знею іграв (пів года назад) вона була ГЕРЦОМ! Поклала мене на лопатки тіки так! І главне на всіх опціях іграє!
-------------------------------------------------------------
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Суббота, 2009-04-11, 22:21 | Сообщение # 103 |
Виконт
Да полно девушек на ГС что хорошо играют, Kozlovka тоже играет очень сильно.
|
|
| |
[SICH]_PROWLER | Дата: Суббота, 2009-04-11, 22:30 | Сообщение # 104 |
Король
Я тоже играл в паре с "Lorka" она была без звания. Так она марка порвала просто так.
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають.
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Суббота, 2009-04-11, 22:40 | Сообщение # 105 |
Виконт
Quote (|SICH|_SHARK) она была без звания. Лєвак, у мене також є 4 штуки( Pohuyst, M@xwel, M@ximus,і ще один але я його не памятаю), щоправда я за них давно не грав
|
|
| |
|
Fodas | Дата: Воскресенье, 2009-04-12, 17:38 | Сообщение # 107 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) ЕЙПРІЛ Quote (|SICH|_SHARK) "Lorka" Quote (|SICH|^KanE^) Kozlovka Quote (|SICH|MONSTER) юличка Мля ппц скільки девок на ГС!
|
|
| |
|
DemonLord | Дата: Воскресенье, 2009-04-12, 19:43 | Сообщение # 109 |
Виконт
[-NB1-]^KISA^ тоже двушка и играет хорошо марк
КТО РИСКУЕТ ТОТ ПОБЕЖДАЕТ !!!
|
|
| |
Fodas | Дата: Понедельник, 2009-04-13, 21:22 | Сообщение # 110 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) SICH]MONSTER, Це ще не всі повір та вірю, ще й як вірю!
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Понедельник, 2009-04-13, 22:03 | Сообщение # 111 |
Виконт
Поможіть, що дівчині на день народження подарувати ( вазу, і *себе* --не пропонувати), вже фантазії ні на що не хватає.
|
|
| |
No-Fear | Дата: Понедельник, 2009-04-13, 23:07 | Сообщение # 112 |
Граф
Смотря на какую цену ты расчитуешь) Как по-мне надо подарить цветы и еще чтото в дополнение...
Иногда поражение означет победу,а иногда победа означает поражение....главное достойно играть и никогда не здаваться и тогда всегда будешь первим Veni Vidi Vici - Пришёл, увидел,победил. Тибериу Гиоанэ
|
|
| |
Fodas | Дата: Понедельник, 2009-04-13, 23:26 | Сообщение # 113 |
Герцог
[SICH]^KanE^, Ти непериживай ща шось придумаєм! Скіки їй років? Яка сума? І вона твоя дівчина чи ти хоч щоб вона була твоєю дівчиною?
|
|
| |
|
Fodas | Дата: Вторник, 2009-04-14, 18:36 | Сообщение # 115 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) ти прям екстрасенс)) мою думку "вирвав" в мене з мозгів)))) ииии я не екстрасенс, я тыльки учусь!
|
|
| |
с^KanE^ | Дата: Вторник, 2009-04-14, 19:57 | Сообщение # 116 |
Виконт
Quote (|SICH|MONSTER) Ти непериживай ща шось придумаєм! Скіки їй років? Яка сума? І вона твоя дівчина чи ти хоч щоб вона була твоєю дівчиною? Їй буде 16 років, ну гривень 200 буде якщо треба ще накину.Так вона моя дівчина. Треба щось особливе на 16 років а в голову нічого не лізе
|
|
| |
|
[SICH]Serega | Дата: Среда, 2009-04-15, 13:05 | Сообщение # 118 |
Король
Quote (|SICH|^StanOne^) Quote (|SICH|MONSTER) ииии я не екстрасенс, я тыльки учусь! ну вчись і може через рік-два запишешся на програму "Битва Екстрасенсів" Тыльки щоб не забув попередити!!! Quote (|SICH|^StanOne^) Ну квіти це полюбому!!!! а так шо вона любить??? може мяку іграшку там ведмедя якогось(велику причому),або духи!!! Я думаю було б в самий раз на 16 років мяку іграшку(їх всі люблять, тут неможливо промахнутись, але взнай яку тварину вона найбільше любить) і квіти(відкритку не забудь, дубіна) :D Мяку іграшку дивись китайську не купи, а нашого виробництва - обовязково, дорогу не треба. На ринку мають бути дешевше і якість практично така ж сама - українські, середньої величини, ще й стане і на букет і на шоколадку і на откритку.
Юрист с портфелем в руках куда большая сила, чем сотня вооруженных налетчиков. - (дон Корлеоне, Крестный отец)
|
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Среда, 2009-04-15, 20:10 | Сообщение # 120 |
Виконт
Quote (|SICH|^StanOne^) Ну квіти це полюбому!!!! а так шо вона любить??? може мяку іграшку там ведмедя якогось(велику причому),або духи!!! і ще якшо щось особливе!! то подаруй те що вона дуже б хотіла!!( я маю наувазі з реальних речей,і не дорогих дуже) Духи- це зразу ні, а мяку іграшку можна ,напевно, собоку і дуже велику, у неї є щоправда живий, знайду якогось схожого на нього. А то від живого я вже рази три тікав як до неї тільки починав ходити
|
|
| |
|
Fodas | Дата: Четверг, 2009-04-16, 16:59 | Сообщение # 122 |
Герцог
Quote (|SICH|^StanOne^) яка порода??? він напевне так тікав, що забув заповнить! Quote (|SICH|^StanOne^) Ну квіти це полюбому!!!! а так шо вона любить??? може мяку іграшку там ведмедя якогось(велику причому),або духи!!! і ще якшо щось особливе!! то подаруй те що вона дуже б хотіла!!( я маю наувазі з реальних речей,і не дорогих дуже) Я бачу на "битву екстрасенсів" ти тож мож подавать заявку! (украв мої ідею з голови, нє ну просто взяв і забрав ну хіба так можна?) З.І. ти будеш моїм головним конкурентом.
|
|
| |
|
с^KanE^ | Дата: Пятница, 2009-04-17, 18:15 | Сообщение # 124 |
Виконт
Quote (|SICH|^StanOne^) яка порода??? Не знаю я в них не дуже шарю ну так 30 см. в довжину важить 0,5 кг))), жартую, якщо чесно то німецька вівчарка. А це має значення?
|
|
| |
|